Site Rengi

DOLAR 32,3366
EURO 35,1920
ALTIN 2.247,61
BIST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 14°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
14°C
Parçalı Bulutlu
Sal 8°C
Çar 9°C
Per 7°C
Cum 8°C

Eskişehirli Rektörden Es-Es’e Destek

Eskişehirli Rektörden Es-Es’e Destek
03.03.2021
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Eskişehirspor’un başlatmış olduğu Eskişehirspor Hatıra Ormanı için şahsî olarak 1.000 adet fidan bağışında bulundu.

Bugün, Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal ve Sağlık Spor Kültür Daire Başkanı Galip Özsarı ile Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, Başkan Vekili Fatih Sezer ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiler.

Prof. Dr. Fuat Erdal, kampanya için desteğini ileterek: “Orman Bölge Müdürlüğümüz ve Eskişehirspor’umuz arasında imzalanan bu anlamlı iş birliği hem Eskişehir’imize hem Eskişehirspor’umuza nefes olacak. Bir Eskişehirli olarak bu projeye destek olmak benim için gurur verici… Ben de Eskişehirspor taraftarı, Eskişehirspor sevdalısı Fuat Erdal olarak 1.000 adet fidan bağışı ile katkıda bulunarak tüm Eskişehir sevdalılarını, Eskişehir’e ve Eskişehirspor’umuza nefes olmaya davet ediyorum” açıklamalarında bulundu.

Rektör Erdal ayrıca, kulübün durumu ile ilgili ise “Bir Anadolu Kulübü olarak Türkiye futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Eskişehirspor’umuz her Eskişehirli gibi benim için de bir futbol takımı olmaktan hep daha fazlası olmuştur. 1965 yılından beri Eskişehir, hiçbir zaman Eskişehirspor’dan ayrı düşünülmemiştir. Tüm Türkiye’nin bildiği gibi Eskişehirlilerin ve Eskişehir ile bir bağı olan herkesin gönlünde sadece Eskişehirspor sevdası vardır. Benim için de Eskişehir demek aynı zamanda Eskişehirspor demektir. Bilindiği gibi ÜniESES, Üniversiteler bünyesinde resmi olarak faaliyet gösteren ilk öğrenci topluluğu olarak Anadolu Üniversitesi bünyesinde kurulmuştur ancak bugün ben Anadolu Üniversitesi Rektörü Fuat Erdal olarak değil, Eskişehir’in evladı, Eskişehirspor taraftarı Fuat Erdal olarak buradayım” dedi.

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, desteklerinden dolayı Erdal’a ve tüm Anadolu Üniversitesi’ne teşekkürlerini ileterek, hatıra ormanımız için şehrin her kesiminden desteklerini beklediklerini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.