Site Rengi

DOLAR 32,5963
EURO 34,8549
ALTIN 2.496,68
BIST 9.633,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Eskişehirspor Evinde Nefes Aldı

Eskişehirspor Evinde Nefes Aldı
03.11.2019
A+
A-

Eskişehirspor evinde Osmanlıspor’u 3-2 yenerek 5 hafta sonra rahat bir nefes aldı. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan takımın yönetimsiz olduğunu ve zor şartlarda maça çıkmalarına rağmen galip geldiklerini söyledi.

Son günlerde kulüp içindeki sıkıntılar ile uğraşan ve yönetimi istifa eden Eskişehirspor, Osmanlıspor karşısında aldıkları galibiyet ile adeta rahat bir nefes aldı. Ligde ikinci galibiyetini alan Eskişehirspor’da maçın ardından konuşan Teknik Direktör Demirbakan, bundan önceki maçlarda dramatik mağlubiyetler aldıklarını söyledi. Demirbakan, “Skor olarak rakiplerin üstün olmasına rağmen bundan önce oynadığımız müsabakalarda kaybettik. Bundan önceki maçları da kazanabilirdik. İzliyorsunuz nasıl oyun oynayıp kaybettiğimizi. Bir tweet atmıştım. Taraftarlarımız duyarlılığını gösterdi. Biliyorsunuz şu anda kulüp yönetimsiz. Yönetim istifa etti. Zor şartlarda maça çıktık. Emniyet müdürümüze de teşekkür ederim. Çok destek oldu bu süreçte. Bundan sonrada destek olacağını söyledi. Gerçekleşecek olan kongrede de inşallah Eskişehirspor’a yakışır bir yönetim teşekkül eder ve bu süreci kazası bir şekilde atlatırız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.