Site Rengi

DOLAR 32,5137
EURO 34,5803
ALTIN 2.493,63
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 14°C
Cts 19°C

Eskişehirspor’da ‘İlhan Var’ Dönemi

Eskişehirspor’da ‘İlhan Var’ Dönemi
08.10.2020
A+
A-
TFF 1. Lig’de mücadelesine devam eden ve teknik direktör arayışında olan Eskişehirspor, İlhan Var ile anlaştı.

Geçtiğimiz hafta görevinden istifa eden Mustafa Özer’in ardından teknik direktörlük görevine getirilen İlhan Var ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Eskişehirspor’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Kulübümüzde teknik direktörlük görevine bugün itibariyle İlhan Var getirildi. Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizde Kulüp Başkanımız Mustafa Akgören, Başkan Vekilimiz Fatih Sezer, Başkan Yardımcımız Fatih Baturaygil ve Yönetim Kurulumuz ile bir araya gelen Var ile yapılan görüşmede 2 senelik anlaşma sağlandı. Teknik Direktörümüzün yardımcılıklarını Fahrettin Sayhan, Hasan Özdemir, Mustafa Sert, Hasan Tuncel, kaleci antrenörlüğünü ise Atalay Kazancı yapacak.”

İlhan Var kimdir?

1979 yılında Sakarya’da doğan İlhan Var, futbol yaşamına Bursaspor’da başladı. Bozüyükspor’da futbol kariyerini noktalayan Var, antrenörlüğe ise Elazığspor altyapısında yardımcı antrenörlük olarak başladı. Son olarak Akhisarapor’da Yılmaz Vural’ın yardımcı antrenörlüğünü yapan İlhan Var, Eskişehirspor ile anlaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.