Site Rengi

DOLAR 32,3151
EURO 35,0957
ALTIN 2.298,67
BIST 9.050,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

ESMİAD’dan ‘112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası’ Mesajı

ESMİAD’dan ‘112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası’ Mesajı
30.11.2020
A+
A-

Eskişehir Müteşebbis İş Adamları Derneği Başkan Yardımcısı Abdullah Onur Aydın, acil Sağlık Hizmetlerinin tanıtımı ve halkın farkındalığını artırabilmek amacı ile 1-7 Aralık tarihleri arasında kutlanan “112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası” nedeniyle mesaj yayınladı.

Abdullah Onur Aydın’ın yazılı açıklaması şu şekilde;

“Bizlere 7 gün 24 saat hizmet sunan ve doğal afet, kaza gibi birçok kötü durumda İnsanların yaşam mücadelesi verdiği sırada onların yanında olan acil sağlık hizmetleri çalışanlarının yaptığı iş fedakarlık gerektirir. İçerisinde olduğumuz pandemi sürecinde de bunu çok net bir şekilde gördük.

Bu haftayı, her türlü zor şartlarda görevlerini fedakarca ve başarı ile yerine getiren Hastane öncesi acil sağlık hizmetlerinde görev yapan doktor, paramedik, acil tıp teknisyeni ve ambulans sürücülerinin,hayatlarını can kurtarmaya adamış kahramanların haftası olarak görüyoruz. İnsana vermiş oldukları bu kutsal hizmet her türlü takdirin üzerindedir. 112 Acil çağrı hattının gereksiz olarak rahatsız etmeyelim. Trafikte ambulansa yol yol verelim.

Bu vesile ile başta 112 Başhekimi Dr. Veli Görkem Pala olmak üzere tüm Acil Sağlık Hizmetlerinde çalışan personelin 1-7 Aralık 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftasını kutlarım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.