Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

ESO’dan Yeni Projeler

ESO’dan Yeni Projeler
23.03.2020
A+
A-

Türkiye’yi de etkisi altına alan Korona virüs salgını halk sağlığı ile birlikte ekonomik anlamda da birçok sektörü derinden etkilediği yakından takip eden Eskişehir Sanayi Odası (ESO) 2 yeni projeyi hayata geçiriyor.

İlk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ‘Ekonomik İstikrar Kalkanı’ paketinin içeriğinde bulunan desteklerin ESO Üyeleri tarafından daha iyi anlaşılması ve bu pakette sunulan desteklere en kolay ulaşımı için ‘Eskişehir Sanayi Odası Korona virüsü Çalışma Masası’ faaliyete geçti. Söz konusu proje ile ESO Üyeleri bilgilendirilecek.

Ayrıca Korona virüsü sebebiyle bir süre durdurulan eğitim, seminer ve bilgilendirme toplantıları ESO tarafından online’a taşınıyor. Sosyal mesafeyi korumak amacıyla Türkiye’deki Odalar ve Borsalar içerisinde bir ilk olan uygulama ile ESO Üyeleri özellikle güncel gelişmelerden ve iş dünyasını yakından ilgilendiren konuları ESO Haber youtube kanalından canlı yayınlarla takip edebilecek. İlk yayın ise ‘Ekonomik İstikrar Kalkanı’ paketi içerisinde yer alan Kamu Destekleri 24 Mart Salı günü Saat:15.00’da Yeminli Mali Müşavir Halil Cabar’ın sunumu ile açıklanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.