Site Rengi

DOLAR 32,5997
EURO 34,8019
ALTIN 2.497,50
BIST 9.472,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

ESOGÜ Rektörü Şenocak’tan Bayram Mesajı

ESOGÜ Rektörü Şenocak’tan Bayram Mesajı
30.04.2022
A+
A-

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Yayımladığı mesajda, bayramların yardımlaşma, dayanışma, sevgi ve saygımın öneme vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Şenocak: “

On bir ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakarak, barış ve kardeşlik duygularının yayıldığı Ramazan Bayramına bir kez daha ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğimizin en güzel yaşandığı; sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışmanın arttığı bayramlar toplumumuzda çok özel bir yere sahiptir. Bu bakımdan bayramda başta ailemiz ve akrabalarımız olmak üzere dostlarımızı, komşularımızı unutmamalı, çevremizde bulunan yaşlı, yoksul ve kimsesizler ile ihtiyaç sahiplerine sıkıntılarını paylaşmaya hazır olduğumuzu göstermeliyiz.

İki yıldır pandemi kaynaklı önlemler dolayısıyla bayramları büyük ölçüde sevdiklerimizden uzakta geçirmek zorunda kaldık. Pandeminin tüm dünyada ve ülkemizde hafifleme eğilimine girmesiyle, bu bayramı elbette yine sağlık tedbirlerine uyarak ama birbirimize daha yakın şekilde idrak etmeyi umuyoruz. Şüphesiz pandemiden tamamen kurtulup bayramlarımızı geçmişte olduğu gibi coşku ve mutluluk içerisinde hep birlikte yaşamak en büyük temennimizdir.

Bu duygularla üniversitemiz mensupları, milletimiz ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın tüm dünyaya sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.