Site Rengi

DOLAR 32,5258
EURO 34,7745
ALTIN 2.493,08
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 24°C

ETO Başkanı Güler’den ‘23 Nisan’ Mesajı

ETO Başkanı Güler’den ‘23 Nisan’ Mesajı
21.04.2020
A+
A-

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hakkında mesaj yayınladı. Başkan Güler mesajında şu ifadelere yer verdi: “Millet meclisimizin kuruluşun 100’üncü yıldönümünü ve çocuklarımızın bayramını gururla kutluyoruz.

Kurtuluş savaşımıza ve ülkemizin geleceğine yön veren Türkiye Büyük Millet Meclisimizin  kuruluşunun 100. yıl dönümünü gurur ve coşkuyla kutluyoruz. 100 yıl önce cumhuriyetimizin kurucusu büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde açılan gazi meclisimiz, vatan topraklarımızın bağımsızlığı için mücadele etmiş, kurtuluş savaşımızın kazanılmasında pay sahibi olmuştur.

Türk milleti için çok önemli bir tarih olan bu günün evlatlarımıza bayram olarak armağan edilmesi, Atatürk’ün cumhuriyeti yaşatacak olan kuşaklara vermiş olduğu değeri göstermektedir.

Çünkü Türkiye’nin geleceğinde çocuklarımızın çabaları ve başarıları belirleyici olacak, ülkemizi müreffeh ve her bakımdan gelişmiş olabilmesi için evlatlarımız sorumluluk üstlenecektir.

Eskişehir Ticaret Odası olarak, çocuklarımızın bu görevi layıkıyla yerine getirmek için gelen gayreti göstereceklerine, ülkemizi daha yükseklere taşımak için her zorluğu yeneceğine yürekten inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünü gurur ve coşkuyla kutluyor; cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, gazi meclisimizde görev yapan kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Geleceğimize yön verecek olan tüm evlatlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gururla kutluyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.