Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

ETO Üyelerine ‘Bir Tık ile’ Vize Başvurusu

ETO Üyelerine ‘Bir Tık ile’ Vize Başvurusu
10.09.2019
A+
A-

E-Oda kapsamında birçok yeniliğe imza atan Eskişehir Ticaret Odası’nın yeni hizmeti sayesinde üyeler artık vize başvurularını odaya gelmeden web sitesi üzerinden yapabilecek. Üyelerinin işlerini kolaylaştırmak için dijital dönüşüm çalışmaları yürüten Eskişehir Ticaret Odası, E-Oda kapsamında hayata geçirdiği uygulamalara bir yenisini daha ekledi. ETO üyeleri ve çalışanları bundan böyle vize başvurularını odanın web sitesinden yapabilecek. ETO üyeleri ve çalışanları için Dijital Vize Başvuru Sistemi9 Eylül 2019 tarihi itibariyle odanın web sitesi üzerinden kullanıma sunuldu.  ETO’nun vize kolaylığı anlaşmaları yaptığı İtalya, Fransa ve Macaristan için yapılacak ticari vize başvuruları, Eskişehir Ticaret Odası’nın web sitesi üzerinden gerçekleştirilecek. Oda uzmanlarının yapacağı incelemenin ardından gerekli belgeler ve başvuru sürecinin durumuna ilişkin bilgiler e-posta ve kısa mesaj olarak başvurana ulaştırılacak.

Başvuru sistemine www.etonet.org.tr adresinde yer alan “Online İşlemler” bölümündeki “Vize İşlemleri” sekmesinden ya da http://www.etonet.org.tr/Yonetim/OnlineVize.aspx tıklayarak ulaşılabilecek.

Üyeler vize hizmetine kolaylıkla ulaşabilecek Odanın hizmete sunduğu Dijital Vize Başvuru Sistemi hakkında konuşan ETO Başkanı Metin Güler, üyelerinin ve çalışanlarının hizmetlerden daha kolay yararlanmalarını sağlamak amacıyla bir dizi dijital dönüşüm faaliyeti gerçekleştirdiklerini söyledi. Dijital dönüşüm çalışmaları sayesinde ETO üyelerinin ve çalışanlarının eğitim ve fuar hizmetlerine daha kolay erişebildiklerini hatırlatan Güler, Dijital Vize Başvuru Sistemi sayesinde de üyelerin odaya gelmeden vize başvurularını yapabileceklerini dile getirdi. Dijital Vize Başvuru Sistemi hakkındaki soru ve öneriler için0 (222) 222 26 26’yı arayarak 253 ve 220 dahili numaralardan ETO’nun Uluslararası İlişkiler birimi yetkilileri ile görüşebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.