Site Rengi

DOLAR 32,4770
EURO 34,9370
ALTIN 2.435,95
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Fırıncılar: ‘Satışlarda Aksama Olmayacak’

Fırıncılar: ‘Satışlarda Aksama Olmayacak’
28.04.2020
A+
A-

Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüsü salgını ve ardından başlayan ramazan ayı nedeniyle Eskişehir’de faaliyet gösteren fırınlarda imalatın aksamadan devam ettiği açıklandı.

Sokağa çıkma kısıtlaması ve yasaklarını dikkate alan Eskişehir’deki fırın işletmecileri ramazan ayını da dikkate alarak ekmek ve pide imalatlarını aldıkları hijyen tedbirleri altında yapmaya devam ediyor. Bir aydır uygulanan sokağa çıkma yasağı süresince fırınlarda ekmek satışlarının devam ettiğine dikkat çeken İç Anadolu Fırın İşverenleri Sendikası Başkanı Kazım Mülazımoğlu:Koronavirüsü salgını tedbirleri Kapsamında 1 Mayıs Cuma günü sokağa çıkma kısıtlaması hafta sonu da yasak kararı alındı. Alınan bu yeni kararı da fırın işletmecileri olarak daha önce olduğu gibi dikkate aldık. Tüm esnafımız kararın ardından gerekli hazırlıklarını ve tedbirlerini aldı. Ayrıca ramazan ayı içerisinde, fırınlarımızda sabah 06.00 ila 23.00saatleri arasında ekmek ve pide satışları yapılabilecek. Bu konuda Eskişehir valiliği tarafından da karar alındı. Her türlü özel sipariş dahil fırınlarımızda üretim iftar saatinden 2 saat önce sonlandırılıp satışlarımız ise devam edecek. Eskişehir halkımız ekmek ve pide satışlarında mağdur edilmeyecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.