Site Rengi

DOLAR 32,3234
EURO 35,0716
ALTIN 2.282,24
BIST 9.009,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Üstün Eskişehir’de

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Üstün Eskişehir’de
15.07.2020
A+
A-

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün Eskişehir İl Başkanlığı’nı ziyarette bulundu. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Üstün: “Gelecek Partisi Eskişehir İl Başkanı olarak atanan Mustafa Başak ve ekibine çıkmış oldukları kutlu davada başarılar dilerken özellikle genç bir başkan ve dinamik bir kadro yapılanması oldukça memnuniyet güven ve gelecek vaad etmesi bizleri çok memnun etti” dedi.

Gelecek Partisi Eskişehir İl Başkanı Mustafa Başak: “Ziyarette bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Feramuz Üstün’ün ziyareti bizleri oldukça memnun etmiştir. İl yönetimi olarak çıkmış olduğumuz bu yolda genç ve dinamik yapımızla her kesimin ve her bireyin yanında olmak şartıyla yola çıktık. Biz inanıyoruz ki bizimle beraber bu yolda yürüyecek çok arkadaşımız olacak, onların gücü ve gayreti ile Türkiye Cumhuriyeti hak ettiği değeri ve konumuna kavuşacaktır” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün ve Eskişehir İl Başkanı Mustafa Başkanı Eskişehir Barosu, Eskişehir Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Eskişehir Muhtarlar Derneği ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafın sıkıntılarını öğrenerek Gelecek Partisi olarak esnafa çözüm önerilerini sundular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.