Site Rengi

DOLAR 32,3744
EURO 34,9769
ALTIN 2.326,12
BIST 9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Üstün’den Eskişehir’e Ziyaret

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Üstün’den Eskişehir’e Ziyaret
11.09.2020
A+
A-

Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanı olduğu Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Eskişehir Gelecek Parti yönetimi ile bir araya geldi.

Gelecek Parti Genel Başkan Yardımcısı Üstün, yapmış olduğu açıklamada: “Genç, dinamik ve istekli bir ekip ile karşılaştım. Türkiye Cumhuriyeti’nin ihtiyacı olan bu. Yaşanan süreçler her kesimi rahatsız ettiği gibi çözüm süreci de arar hâle getirdi. Hükümet olmak başarı değil, halkı refaha götürmek başarı ilkesidir. Mevcut hükümet başarısızlıklarına her geçen gün bir yenisi eklemekle beraber hatalarından ders almamaktadır. Bu süreçte bizlere çok iş düşmekte. İnşâallah bu zorlu süreci tüm milletimiz ve adaletimiz ile birlikte aşacağız” dedi.

Gelecek Parti Eskişehir İl Başkanı Mustafa Başak yapılan bu ziyaretten dolayı oldukça memnun kaldıklarını dile getirirken, bu yolda ülkenin bir çıkış yolu aradığını bunu hep birlikte başarmanın inancı içinde olduğunu dile getirdi. “Bizim amacımız ülkemin insanlarına ülkemin insanlarıyla hizmet etmek için yola çıktığımızı biliyoruz. Ülke aile şirketi değil o nedenle yönetim şekli her şeyden önce şeffaf olmalı ki gelecek umut dolu ve beklentileri karşılar olmalı. Genel başkanımıza ve sizlere vatan sevgisi mücadeleniz için çok teşekkür ediyoruz. Bu yolda yanınızda olmaktan da oldukça mutluyuz. Gelecek Türkiye’nin, Türkiye için geleceği iyi kurmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.