Site Rengi

DOLAR 32,5964
EURO 34,7967
ALTIN 2.494,72
BIST 9.462,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Gençlerin Festival Coşkusu

15.08.2019
A+
A-

Bu yıl 4-5-6 Mayıs 2018 tarihlerinde Umut Kuzey önderliğinde ilki  gerçekleşen Eskişehir'in en yeni festivali ESKİFEST müzikseverlere ve bu şehirde yaşayan ve eğitim gören binlerce üniversiteli gence unutulmaz bir festival deneyimi yaşatmaya başladı. Önceki gün sabahın ilk saatlerinde çadırlarını kurarak güne başlayan gençler, ilerleyen saatlerde  What da funk ile başlayan festivalde müziğin tadını çıkarmaya başladı. Karadeniz rock müziğin günümüzdeki en başarılı temsilcisi Niyazi Koyuncu alanı dolduran gençleri iyice ısındırırken, Pinhani solisti Sinan Kaynakçı ise sanatçının sahnesine konuk olarak 'Fadime' şarkısını birlikte seslendirdi. 

Sırasıyla Tuna Kiremitçi, yepyeni şarkıları 'Kendinden Usandırma'yı henüz yayınlayan Pinhani, muhteşem sahne show'u ile Hayko Cepkin yaklaşık 20.000 müziksevere unutulmaz bir gece yaşattı. İlk gecenin finalini ise, Sultan'i Yegah teklisi ile beğeni kazanan kariyerilerinde 21 yılı geride bırakan Mor ve Ötesi yaptı. 

Her yıl yüzbinlerce müzikseveri Türk rock müziğinin yıldızları ile buluşturan Milyon Yapım; yüzdeyüz müzik ve eğlence ile pazar akşamına dek Eskişehirlileri coşturmaya devam edecek. 

ESKİFEST; Kral Pop Tv ile Milyon Tv Medya sponsorluklarıyla ve Redbull’un katkılarıyla düzenleniyor. 

Festivalin bugünkü ve yarınki programı şöyle: 

05 MAYIS CUMARTESİ

ATHENA

FERİDUN DÜZAĞAÇ

MANGA

VEGA

ADAMLAR

SENA ŞENER

SET

06 MAYIS PAZAR

TEOMAN

SELDA BAĞCAN & BOOM PAM

BÜYÜK EV ABLUKADA

EZHEL

UMUT KUZEY

PERA

PİİZ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.