Site Rengi

DOLAR 32,5338
EURO 34,9037
ALTIN 2.429,27
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Az Bulutlu
Eskişehir
30°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

Gram Fiyatı 4 Milyon Lira!

Gram Fiyatı 4 Milyon Lira!
11.11.2020
A+
A-

Kentte kendini askeri personel olarak tanıtan kişinin üzerinde tam 4 milyon TL değerinde, 133,13 gram ‘kaliforniyum’ maddesi ele geçirildi.

M.S. isimli şahıs, kendisinde bulunan kaliforniyum maddesi için alıcı aradığı haberi Jandarma ekiplerine yapılan ihbar ile ulaştı. KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince gece saatlerinde Sivrihisar Böğürtlen Mahallesi’nde bir dinlenme tesislerinde yapılan kontrolde, kendini askeri olarak tanıtan fakat kimlik göstermeyen bir şahıs olduğu tespit edildi. Yapılan arama neticesinde şahsın üzerinde 1 adet tabaca ve kutu içerisinde 133,13 gram açık kahverengi maddenin kaliforniyum maddesi olduğu öğrenildi.
Şşhıs hakkında Türk Ceza Kanununun 174/1 maddesine muhalefet suçundan soruşturma başlatıldı.

Radyoaktif metalik bir kimyasal element olan kaliforniyum, güçlü bir nötron yayıcı olarak birçok özel uygulamada kullanılıyor. Kaliforniyum, toksik ve yüksek radyoaktivite içeren bir elementtir.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.