Site Rengi

DOLAR 32,3640
EURO 34,9533
ALTIN 2.325,55
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Güney Koreli Turizm Bloggerları Eskişehir’de

Güney Koreli Turizm Bloggerları Eskişehir’de
27.08.2019
A+
A-

Eskişehir Valiliği’nin AB ve Dış İlişkiler Bürosu’nun Seul ziyaretleri çerçevesinde davet ettiği 9 Güney Koreli turizm bloggerı Eskişehir’e geldi.

Eskişehir Valiliği’nin AB ve Dış İlişkiler Bürosu 17-20 Haziran tarihleri arasında Güney Kore Cumhuriyeti’nin Başkenti Seul’e çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Kore Cumhuriyeti’nin başkenti Seul’de ülkenin önde gelen turizm operatör ve acentelerine Eskişehir’in kültür ve turizm değerleri tanıtılırken Koreli turistlerin Eskişehir’e getirilmesi için görüşmeler gerçekleştirildi. Görüşmelerde Koreli turistlerin Türkiye’deki klasik rotaları dışında Eskişehir’in de içinde yer alacağı yeni rota ve destinasyonlar üzerinde durulurken Eskişehir’in sahip olduğu kültür ve turizm değerleri ile ilgili detaylı bilgilendirme gerçekleştirildi.

Eskişehir Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosunun daveti kapsamında Eskişehir’e gelen 9 Güney Koreli turizm bloggerı için valilik ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) organizatörlüğünde il genelinde geziler düzenlendi. 27-28 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek program süresince bloggerlar Seyitgazi, Han, Mahmudiye, Çifteler, İnönü, Sivrihisar, Tepebaşı ve Odunpazarı ilçelerinde bulunan kültürel ve turistik değerleri ziyaret edecek.

Bloggerlar tarafından üretilen görseller ve haber makaleleri ise eş zamanlı olarak Güney Korelilerin beğenisine sunularak Eskişehir’in tanıtımı yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.