Site Rengi

DOLAR 32,3269
EURO 35,0739
ALTIN 2.300,06
BIST 8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Hasan Tuç’tan MHP Tepebaşı Teşkilatı’na Ziyaret: ‘Tepebaşı’nı Birlikte Yöneteceğiz’

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, Milleyetci Hareket Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses'e nezâket ziyaretinde bulundu. Samimi bir havada geçen ziyarette Hasan Tuç, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanvekili Sinan Şengel, Büyükşehir ve Tepebaşı Belediye Meclis üyesi Mustafa Birsen, Tepebaşı Kadın Kolları Başkanı Neşe Karademir ve 27.Dönem Milletvekili adayı Serhat Tunç eşlik etti.

MHP Tepebaşı ilçe Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Hasan Tuç, Cumhur ittifakını oluşturan partiler olan AK Parti ve MHP'nin ortak adayı olduğuna vurgu yaparak: "Tepebaşı'nı beraber yöneteceğiz! 1 Nisan'dan itibaren milletim bana teveccüh gösterip mazbatayı aldıktan sonra, 'ne kadar AK Partili isem o kadar MHP'li; ne kadar MHP'li isem o kadar AK Parti'li' gibi çalışıp gayret edeceğim. Sizlerin görüşleri, fikirleri ve önerileri benim için kıymet arzediyor. Hatta belediye başkanı olduktan sonra parti farkı gözetmeksizin tüm Tepebaşı Bölgesi'nin şehremini olmaya çaba göstereceğim" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirererek: Cumhur İttifâkı, devletin ve milletin bekâsı için kurulmuş bir birlikteliktir. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin de ifade ettiği gibi:
"Bir al-ver ortaklığı degildir. Biz Eskişehir'de özellikle Tepebaşı'nda liderimizin sözünü yere düşürmeyiz. MHP Tepebaşı olarak, başkanımızdan mahalle sorumlularımıza kadar Cumhur İttifakı'nın adayı Hasan Tuç'u 31 Mart akşamına kadar destekleyeceğiz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.