Site Rengi

DOLAR 32,3266
EURO 35,0806
ALTIN 2.297,91
BIST 8.987,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Hem Hastalıkla Hem Borçlarla Mücadele Ediyor

Hem Hastalıkla Hem Borçlarla Mücadele Ediyor
25.12.2019
A+
A-

Eskişehir’de 52 yaşındaki İsmail Çiftçi, bir yandan borçlarla, diğer yandan hastalıklarla mücadele ederek yaşamını sürdürmeye çalışıyor.
Eskişehir’de ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlamaya çalışan yüzde 60 engelli olan İsmail Çiftçi, bankalardan çektiği kredilerden dolayı zor günler geçiriyor. Evinde parası olmadığından ısınamayan Çiftçi, borçlarını ödeyebilmek için soğuk havalara rağmen ayakkabı boyamaya devam ediyor. Çevrede bulunan esnaf, yardıma muhtaç vatandaşa yardım etse de yeterli olmuyor.

Borçlarının ödenmesi konusunda yetkililerden destek bekleyen İsmail Çiftçi, “Annemle kalıyoruz. Evde doğalgazı yakamıyoruz. Bankalara olan borcumdan dolayı çalışmak zorundayım. Ancak borçlardan dolayı elime hiç para kalmıyor. Çocuğumu evlendirdim. Baba olarak mecburen borca girip, çeyizini aldım. O borç da şuan duruyor. Çaresiz kaldım. Bana yardım etsinler. Malulen emekli oldum. Ama elimden geldiğince bir iş olursa da yaparım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.