Site Rengi

DOLAR 32,3602
EURO 35,0056
ALTIN 2.325,97
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

İl Milli Eğitim Müdürümüz Nesrin Kakırman’ın Göreve Başlama Mesajı

İl Milli Eğitim Müdürümüz Nesrin Kakırman’ın Göreve Başlama Mesajı
19.02.2022
A+
A-

18 Şubat 2022 tarihi itibariyle Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Binlerce yıllık tarihi geçmişiyle; bilim, kültür, sanat, spor ve eğitim şehri Eskişehir’de eğitim öğretim adına bu sorumluluğu üstlenmenin, bu görevi yapacak olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorum. Ayrıca milli tarihimizde yeri büyük olan, kültürel ve sosyal değerleriyle her zaman ülkemizin gözbebeği sayılan bu güzide şehrin eğitimden sorumlu yöneticisi olmaktan da büyük onur duyuyorum.

Öncelikle bizleri bu kutsal vazifeye layık gören Sayın Bakanımız Prof. Dr. Mahmut Özer’e şükranlarımı sunuyorum. Bizlerden önce bu güzide şehrin güzel insanlarına, istikbalimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize emeği geçen tüm eğitim çalışanlarına canı gönülden teşekkür ediyorum.

Üzerimizdeki görevin hassasiyetinin ve bize yüklediği sorumluluğun bilincinde olarak Eskişehir’in güzide öğrencilerine en kaliteli eğitim hizmetini ulaştırabilmek için tüm paydaşlarla işbirliği ve koordinasyon içerisinde çalışacağımıza yürekten inanıyorum. İçerisinde bulunduğumuz dönem itibariyle, ülkemizin kalkınmasının en önemli unsurlarından biri eğitimdir. Öğrencilerimizin yirmi birinci yüzyıl becerileriyle donatılması için araştırma, geliştirme, teknolojik, yapım, donatım ve benzeri tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz.

Anadolu’yu İstanbul’a bağlayan ticaret yollarının kesişim noktasında kurulduğu için birçok medeniyete ev sahipliği yapan ve Anadolu’ya yolu düşen tüm medeniyetlerden izler taşıyan, eğitim, tarih, kültür ve sanat merkezi haline gelmiş, Nasreddin Hoca, Hızır Bey, Şeyh Edebali, Yunus Emre gibi dünyaca tanınmış değerimizle ve sahip olduğu muazzam mirasla Türk Dünyası kültür başkenti unvanı almış bu güzel şehirde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık hedefini yakalamak ve ülkemizin eğitime dair temel hedeflerinin gerçekleştirilmesini sağlamak amacıyla tüm eğitim çalışanlarının, kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin, basın mensuplarının ve tüm Eskişehirlilerin görev sürem boyunca bize yardım ve desteklerini esirgemeyecekleri düşüncesiyle şahsım adına selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Anadolu’nun sosyal ve kültürel açıdan en zengin kentlerinden olan bu güzel şehirde görev yapacak olmamın, geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz, velilerimiz, il ve ilçelerdeki en ücra köşeye kadar idarecisinden personeline tüm çalışma arkadaşlarımız ve şahsım için, şehrimizin ve ülkemizin yarınları için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.
Saygılarımla.

Nesrin KAKIRMAN
Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.