Site Rengi

DOLAR 32,5559
EURO 34,8662
ALTIN 2.425,23
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Az Bulutlu
Eskişehir
30°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 23°C

İl Sağlık Müdürü Bilge, Görevine Başladı

İl Sağlık Müdürü Bilge, Görevine Başladı
01.12.2020
A+
A-

Pandeminin başladığı günden bu yana koronavirüsün yayılmaması için çaba harcayan Eskişehir Sağlık İl Müdürü Prof.Dr. Uğur Bilge, virüsün yayılmasıyla birlikte kendisi de koronavirüse yakalanmıştı.

Tedavi süreci tamamlanarak görevine dönen Müdür Bilge, Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binasında yardımcılarıyla kısa bir değerlendirmenin ardından müdürlük filyasyon ekipleri ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Daha sonra Yunus Emre Devlet Hastanesi ve Eskişehir Şehir Hastanesi’nde koronavirüs teşhisiyle serviste ve Covid Yoğun Bakım  Ünitesi’nde yatarak tedavileri devam eden sağlık persolelleriyle birlikte diğer hastalara ziyaret gerçekleştiren Müdür Bilge, test sonuçları pozitif çıkan hastalarla görüşerek herhangi bir sorunları olup olmadığını sordu, geçmiş olsun dileklerini iletti. Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Ersin Işıldı’dan ve Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yaşar Bildirici’den hastaların tedavi süreçleriyle ilgili bilgi aldı.

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge, Yunus Emre Devlet Hastanesi ve Eskişehir Şehir Hastanesi acil servis ile enfeksiyon kliniklerinde de incelemelerde bulundu, karşılaştığı hasta ve hasta yakınlarına da geçmiş olsun dileklerini iletti. Servislerde görev yapan sağlık personellerinin hatırını sorarak, kolaylıklar diledi.

Salgınla mücadelede herkese görev düştüğünü hatırlatan Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Uğur Bilge, kişisel hijyen ve fiziki mesafe kurallarına uyulması gerektiğine vurgu yaparak: “Özellikle bu süreçte mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayalım. Halkımıza evde kalmalarını tavsiye ediyoruz Biz ne kadar hareketlerimizi kısıtlar ne kadar az dışarıya çıkarsak ne kadar yakın temastan uzak durursak o kadar virüsün yayılmasını engellemiş oluruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.