Site Rengi

DOLAR 32,3293
EURO 35,0939
ALTIN 2.298,16
BIST 9.043,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

“İsrailli Diplomatlar Sınır Dışı Edilmeli”

“İsrailli Diplomatlar Sınır Dışı Edilmeli”
11.05.2021
A+
A-

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, İsrail’in, Filistinli Müslüman halka uyguladığı, katliam boyutuna gelen şiddeti kınadı.

İsrail’in, Kudüs’te, Müslüman Filistin halkına uyguladığı, katliam boyutuna gelen baskı ve şiddet, Ramazan ayında, Ramazan Bayramı’na günler, hatta saatler kala, bölgenin yanı sıra tüm dünyanın pandemi dolayısıyla toplu ölümleri yaşadığı günlerde dahi devam ediyor.

Mescid-i Aksa’ya ve orada bulunan Filistinlilere yapılan saldırı, son olarak İsrail’in Gazze’yi bombalamasıyla, -son bilgilere göre- 9’u çocuk 24 Filistinli Müslümanınhayatını kaybetmesi ve 612 masum, sivil Filistinli Müslümanın yaralanmasıyla sonuçlandı.  (98 gözaltı)

İsrail’in saldırıları, yaşananlara ve ölümlere rağmen sona ermiş değil.

Bu son saldırılar da göstermiştir ki, Siyonist İşgalci  İsrail  bir devlet değildir ,devlet olma vasfını yitirmiştir  ,Filistin ‘in gerçek sahipleri masum müslümanları katleden bir cinayet şebekesidir .Kalleş ve zalim bir terör örgütüdür.Birgün bugüne kadar yaptıkları katliamların hesabını , elbet vereceklerdir .

     

Kutsal kitabımız Kuran’a göre insanlar yaptıkları zulüm ve haksızlıktan dolayı lanetlenirler. Bu açıdan acımasızca insanları bombalayan; kadın, yaşlı, çocuk demeden hedef gözetmeksizin insanları öldüren, kendisi üstün bir ırk zannederek başkalarının topraklarına el koyma hakkının olduğunu düşünen ve savunmasız insanları yurtlarından çıkaranları lanetliyorum.. Allah’ın ve tüm insanların laneti bütün zalimlerin üstüne olsun.

İşgal altında  direnen  çocuklarımız, annelerimiz, gençlerimiz  , yaşlılarımız  o kutsal beldeleri  hayatları  pahasına  terk etmeyen, Duruşları ile Cenneti alan  o güzel insanlara da  en kalbi Teşekkürlerimi  arz ediyorum.

Büyük Birlik Partisi ve Alperenler olarak her daim Filistinli kardeşlerimizin ve Bağımsız Filistin Davasının yanındayız.

Yaşasın Zalimler için CEHENNEM …

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.