Site Rengi

DOLAR 32,4818
EURO 35,1017
ALTIN 2.325,85
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

İtfaiye ve İşçi Servisi Çarpıştı: Ölü ve Yaralılar Var!

İtfaiye ve İşçi Servisi Çarpıştı: Ölü ve Yaralılar Var!
07.03.2021
A+
A-

618C0CEF AD92 4F74 97A2 8866BD66B0BB

Odunpazarı 71 Evler Mahallesi’nde bir yangın ihbarına giden itfaiye aracı ile işçiler taşıyan servisin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, 71 Evler Mahallesi Tarih Bulvarı’nda sabah saatlerinde meydana gelen kazada kazada yangın ihbarına gitmekte olan itfaiye aracı ile organize sanayide faaliyet gösteren bir işletmenin işçilerini taşıyan servis minibüsü çarpıştı. Meydana gelen çarpışmada itfaiye aracı devrildi, kazadan sonra olay yerinde can pazarı kuruldu.

Kazada itfaiye aracında bulunan 3 itfaiye personeli ile işçi servisinde bulunan işçilerden 9’u yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından çevre hastanelere kaldırıldı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırılan ve vücudunun çeşitlik yerlerinde kırıklar bulunan bir işçinin hayati tehlikesi devam ederken, Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırılan 47 yaşındaki işçi Satılmış D. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yangın ihbarı yapılan ve hâl-i hazırda kullanılmayan  ikamete başka bir itfaiye ekibi sevk edilerek yangının söndürüldüğü bilgisi edinildi.

Yangınla ve kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.