Site Rengi

DOLAR 32,5103
EURO 34,7183
ALTIN 2.494,01
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

İyi Parti Odunpazarı Adayı Karabacak Ziyaretlerine Devam Ediyor

15.08.2019
A+
A-

İyi Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, başlamış olduğu seçim çalışmaları kapsamında Umum Lokantacılar Odasını ve Türk Ocağı Eskişehir Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette kendisine Odunpazarı İlçe Başkanı Mehmet Ekmen ve Tepebaşı İlçe Başkanı Özkan Gündoğan ile teşkilat yöneticileri eşlik etti.

Burada Karabacak; ‘Ülke sevgisinin sağı, solu olmadığını, liderliğin aykırı düşünen insanlarla beraber çalışabilmek olduğunu, başkanların rant sever ve vatansever olarak 2’ye ayrıldığını’ ifade etti.

Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen ise; ‘%70 vergi ödediklerini ve bu vergilerin neler olduğunu insanlarımızın %70’inin bilmediğini, okullardaki eğitime çok az önem verildiğini ve çok niteliksiz bir gelecek neslin yetiştirilmekte olduğu’ endişesini dile getirdi.

Karabacak’ın sonraki durağı ise, Türk Ocakları Eskişehir Şubesi oldu. Ziyarette kendisine teşkilat yöneticileri eşlik etti. 

Ziyaretten duydukları memnuniyetini dile getiren Türk Ocakları Eskişehir Şubesi Başkanı Prof.Dr. Nedim Ünal, Türk Ocakları hakkında bilgiler verdi. Bir başkanın samimi, içten ve halkla iç içe olduğu zaman gerçekten başarılı olacağını ifade eden Prof.Dr.Nedim Ünal, ‘bir başkan millete hesap vermek zorundadır’ diyerek böyle bir sistem gelirse daha başarılı olunacağını ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.