Site Rengi

DOLAR 32,5889
EURO 34,8100
ALTIN 2.419,27
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 26°C
Cts 27°C

Karacan: ‘Cumhuriyet’imizin 97. Yıl Dönümü Büyük Türk Milleti’ne Kutlu Olsun‘

Karacan: ‘Cumhuriyet’imizin 97. Yıl Dönümü Büyük Türk Milleti’ne Kutlu Olsun‘
28.10.2020
A+
A-

AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Türkiye aleyhine olan girişimlere dün olduğu gibi, bugün de derslerinin verildiğini ifade eden Karacan mesajında şu ifadeleri kullandı: “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yanında inançla, vatan sevgisiyle ve güç birliğiyle duran bir milletin başarısının 97. yıl dönümünü bugün hep birlikte coşku ve gururla kutluyoruz. Ülkemiz, karanlık odakların girişimleriyle içerden ve dışardan çökertilme teşebbüslerine maruz kalmasına rağmen her defasında aziz milletinin damarlarındaki asil kanda bulunan kudretiyle, ferasetiyle bu eylemlerin üstesinden gelmiş ve daha da güçlenerek çıkmasını bilmiştir.

Maskeleri değişip zihniyetleri hep aynı olan bu mihraklara 100 yıl önce nasıl derslerini verdiysek bugün de aynı şekilde gereken cevabı veriyoruz. Söz konusu vatan olduğunda canını ortaya koyan aziz milletimiz bugün de Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizin dört bir yanında vatan savunmasını gerçekleştiriyor.

Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük özelliği ise; sadece kendi vatandaşlarının değil aynı zamanda bölgemizdeki ve tüm dünyadaki mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut kaynağı olması ve her zaman barışı ilke edinmesidir.

Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru hızla ilerlerken, hem 2023 hedeflerimize ulaşmış, hem de birlik ve beraberliğimizle oluşturacağımız Büyük Türkiye vizyonumuz sayesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi gerek sosyal gerek ekonomik gerekse bilimsel olarak “Muasır Medeniyetler” seviyesine çıkmış olacağız.

Bu bağlamda şunu da belirtmek isterim ki, Gazi Mustafa Kemal’in hedeflerine ulaşmada en büyük çabayı AK Parti olarak hükümetimiz göstermiş, her alanda ülkemizi iç ve dış politikada saygın bir seviyeye getirmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, ilelebet payidar kalacak Türkiye Cumhuriyetimizin nice bayramlarını kutlamamızı Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Millet iradesinin hâkim kılındığı Cumhuriyet’imizin 97. yıl dönümü; Büyük Türk Milleti’ne kutlu olsun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.