Site Rengi

DOLAR 32,5149
EURO 34,5755
ALTIN 2.492,16
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 15°C
Cts 17°C

Kardeşi Tarafından Bıçaklanan Abla Kurtarılamadı

Kardeşi Tarafından Bıçaklanan Abla Kurtarılamadı
21.11.2020
A+
A-

Eskişehir’de geçtiğimiz akşam saatlerinde erkek kardeşi tarafından bıçakla boğazından, karnından ve kolundan yaralanan Hasret Y. (32) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Odunpazarı bağlı Dede Mahallesi Nebiler Sokak üzerinde bir evde yaşanan olayda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı abla Hasret Y. ve kardeşi Emrah T. arasından tartışma çıktı. Psikolojik rahatsızlığı olduğu öğrenilen Emrah T. tartışmanın bir süre sonra kavgaya dönüşmesiyle, ablası Hasret Y.’yi bıçakla boğazından, karnından ve kolundan yaraladı. Daha sonra kendisini dışarı atan Emrah T., elindeki bıçak ile bacağını kesmeye başladı ve olay yerinden uzaklaştı. Gürültüleri duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri geldi. Ambulans ile ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan abla tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybetti.

Kendisini de yaralayarak olay yerinden uzaklaşan Yücezafer Sokak’ta polis ekipleri tarafından yakalanan Emrah T.’in tedavisinin devam ettiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.