Site Rengi

DOLAR 32,5309
EURO 34,9615
ALTIN 2.439,32
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Kaybolduğu Sanılan Çocuk Uyurken Bulundu

Kaybolduğu Sanılan Çocuk Uyurken Bulundu
12.05.2020
A+
A-

Eskişehir’de babasının ihbarı ile kaybolduğu belirtilerek 14 yaşındaki çocuk, yapılan aramalar sonucunda samanlıkta uyurken bulundu.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Tepebaşı ilçesi Karadere mahallesinde yaşayan 14 yaşındaki Mustafa G., hayvan otlatırken bir anda ortadan kayboldu. Babası bir süre çocuğundan haber alamayınca durumu jandarmaya bildirerek yardım istedi. Jandarma, iz takip köpeği ile birlikte bölgede arama çalışmaları başlattı. Daha sonra Arama Kurtarma Derneğinden (AKUT) 6 ve Dorlion Arama Kurtarma (DAK) ekibinden 9 kişinin katılımı ile çalışmalar yaklaşık 2 saat sürdü. Gecenin ilerleyen saatlerinde kayıp çocuğun babasının tarifi üzerine ekip, ağıl ve samanlık olarak kullanılan yerde Mustafa G.’yi uyurken buldu.

Jandarma ve diğer gönüllü ekibin sağ salim bulduğu çocuk yapılan işlemlerin ardından ailesine teslim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.