Site Rengi

DOLAR 32,5233
EURO 34,7513
ALTIN 2.491,44
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Kazım Kurt’un Kıymetini Bilmediği Müdür Türkiye’nin Gündeminde

Kazım Kurt’un Kıymetini Bilmediği Müdür Türkiye’nin Gündeminde
16.03.2022
A+
A-

Eskişehir’de Odunpazarı Belediyesi’nde 2004 – 2014 yılları arasında başarıyla görev yapan Eskişehirli Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu, şimdi Mersin’de stokçulara göz açtırmadığı baskınlarla Türkiye’nin gündemine oturdu, takdir topladı.

 

Eskişehir’de Odunpazarı Belediyesi’nde Burhan Sakallı’nın belediye başkanlığı döneminde, 2004 – 2014 yılları arasında görev yapan ve başarılı çalışmalara imza atan Eskişehirli Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu, Mersin’de Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürü olarak stokçulara baskın üstüne baskın yapan ve göz açtırmayan Zabıta Müdürü olarak Türkiye’nin gündemine oturdu, büyük takdir topladı.

 

Kazım Kurt’un kıymetini bilmediği Zabıta Müdürü başarılarıyla Türkiye’nin gündeminde 

Ufuk Sivaslıoğlu’nun, Odunpazarı Belediyesi’nde 2014 seçiminde belediye başkanlığına Kazım Kurt seçildikten sonra yeni yönetimin baskıları ve istememesi nedeniyle görevden ayrılmak zorunda kaldığı çok konuşulmuştu. Başarılı zabıta müdürü, Odunpazarı Belediyesi’nden ayrıldıktan sonra da Antalya’da ve Mersin’de başarılı çalışmalara imza attı. Geçtiğimiz günlerde Mersin’de yağ stokçularına yönelik yaptığı büyük baskın ile bir anda dikkatleri üzerine çekti. Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu ve Akdeniz Belediyesi, bugün de Mersin’deki bir stokçuya yönelik baskında ele geçirilen 48 ton şeker ile Türkiye’nin gündemine oturdu.

Depolardaki binlerce litre yağı ortaya çıkarmıştı 

Mersin’de merkez Akdeniz ilçesinde geçtiğimiz hafta Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu önderliğindeki ekipler, 100’e yakın zincir marketini denetlemiş depolarda satışa hazır halde bekletilen binlerce litre yağ ele geçirirken, stokçuluk yaptıkları belirlenen marketlere ceza yağdırmıştı.

Stokçulara bir darbe daha vurdu, 48 ton şeker ele geçirildi  

Akdeniz Belediyesi ekipleri bu hafta da denetimlerini sürdürürken, Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu ve ekipleri büyük bir başarıya daha imza attı ve bir depoda bekletilen 48 ton şekeri ele geçirdi. Market hakkında stokçuluk ve haksız kazançtan dolayı tutanak tutuldu. Ufuk Sivaslıoğlu ve ekiplerinin bu başarıları çok sayıda televizyon kanalı ve haber sitesinde haber oldu.

Ufuk Sivaslıoğlu kimdir?

1969 yılında Eskişehir’de doğdu. İlk ve orta eğitimini Eskişehir’de, yükseköğrenimini Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitelerinde tamamladı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi dalında yüksek lisans (master) yaptı.

2004 – 2014 yılları arasında Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nde Zabıta Müdürü, sonrasında Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde Zabıta Şube Müdürü ve Eskişehir Seyitgazi Belediyesi’nde Zabıta Müdürü olarak görev yaptı. 2019 yılından bu yana Akdeniz Belediyesi’nde Zabıta Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Faal Futbol hakemliği ve gözlemciliği ile Türkiye Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkanlığı Denetleme Kurul Başkanlığı görevini de yürütmektedir.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.