Site Rengi

DOLAR 32,4908
EURO 34,7667
ALTIN 2.488,45
BIST 9.543,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 21°C

Koronaya Yakalanan Emirdağlı Gurbetçi Yardım Bekliyor

Koronaya Yakalanan Emirdağlı Gurbetçi Yardım Bekliyor
27.04.2020
A+
A-

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs sürecinde hem sağlık hem de insanlık açısından sınıfta kalan Avrupa ülkeleri çoğu hastayı tedavi etmeyip evlerine gönderiyor. İsviçre’nin Winterthur kentinde yaşayan ve korona virüse yakalanan Yasemin Özkezer Yaman, Türk yetkililere seslendi. Yaman, iki çocuğu ile kardeşinin de hasta olduğunu, tedavi olmak için Türkiye’ye gelmek istediklerini söylemişti.

Afyonkarahisar Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İsviçre’nin Winterthur kentinde yaşayan ve korona virüse yakalanan Yasemin Özkezer Yaman ile ilgili bir açıklama yaptı. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Konu ile ilgili Sağlık Bakanlığımız, Dışişleri Bakanlığımız ve Afyon Milletvekilimiz Ali Özkaya birebir ilgileniyor. Keza biz de ailemizle sürekli temas halindeyiz. Perşembe günü Başkonsolosluğumuza gelen bilgi neticesinde sahibi Türk olan İsvicre’deki bir hastaneye tekrar götürüldüler. Cumartesi günü de burada testler yeniden yapıldı ve devletimiz gerekli görürse elbette gereğini yapar. Sizler ve hastalarımız müsterih olsunlar.”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter de Devrede Konu ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter de devrede. Yönter, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: “İsviçre’de yaşayan Emirdağlı hemşerimiz Yasemin Özkeser ve ailesinin sosyal medyaya yansıyan dramlarını, KOVİD-19 hastalığına yakalanmaları ile ilgili mağduriyetlerini biraz evvel Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile de konuştum. Sağlık Bakanımız da lazım gelen desteği vereceklerini şahsımla paylaştı. Kendisine teşekkür ediyorum, Allah razı olsun diyorum. Hemşerilerime, KOVİD-19’dan dolayı tedavi gören bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum.”

MHP_İzzetUlviYonter

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.