Site Rengi

DOLAR 32,5286
EURO 34,9090
ALTIN 2.436,97
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

LÖSEV’den Rektör Çomaklı’ya Ödül

LÖSEV’den Rektör Çomaklı’ya Ödül
08.12.2019
A+
A-

LÖSEV Eskişehir tarafından düzenlenen etkinlikte “Yılın Akademik Gönüllüsü”, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı oldu.

LÖSEV tarafından tüm Türkiye’de her yıl kutlanan “Dünya Gönüllüler Günü” etkinlerinden birine, Eskişehir ev sahipliği yaptı. Eskişehir Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Rektör Çomaklı, bu ödülden duyduğu gurura dikkat çekti. LÖSEV Eskişehir’e Anadolu Üniversitesi kapısının her zaman açık olduğunu belirten Rektör Çomaklı, Anadolu Üniversitesi olarak durumun hassasiyetinin farkında olduklarını ve ellerinden gelen desteği her zaman sağlayacaklarını belirtti.

LÖSEV tarafından her yıl düzenlenen Dünya Gönüllüler Günü’nde gönüllüler bir araya gelerek yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunuyor. Düzenlenen etkinlikler ile yeni üye kayıtları yapmayı amaçlayan LÖSEV, lösemi konusunda bu etkinliklerle farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.