Site Rengi

DOLAR 32,5059
EURO 34,9169
ALTIN 2.447,53
BIST 9.711,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 22°C

LÖSEV’den Yüzlerce Gönüllüyle Binlerce Mutluluk Kolisi

LÖSEV’den Yüzlerce Gönüllüyle Binlerce Mutluluk Kolisi
09.04.2022
A+
A-

 

LÖSEV, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı dayanışmanın en yoğun yaşandığı Ramazan Ayında, gönüllü ve bağışçılarının destekleriyle ihtiyaç kolisi hazırlıyor. Tüm Türkiye’deki lösemili çocuklar ve ailelerinin evlerine ulaştırıyor. Ramazan Ayı boyunca koli koli mutluluk gönderimleri devam edecek.

Ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi gülümsetebilmek ibadetlerin en güzelidir”, düşüncesiyle her yıl binlerce ailenin sofrasını bereketle donatan LÖSEV, bu yıl da ara vermeden desteklerine devam ediyor.

LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya ÜNVER Ramazan gıda kolileri ile ilgili olarak; “Ramazanda bütün Ailelerimizin sofralarını donatmak istiyoruz. Kolilerimizde lösemi ve kanserle mücadele eden bir ailenin bir aylık gıda ihtiyacını karşılıyoruz. İçerisinde, salçadan kuru gıdaya, temizlik malzemelerinden giyime kadar bu dönemde ihtiyaçları olabilecek her yardımı iletiyoruz. Paylaşmanın, dayanışmanın arttığı Ramazan Ayında da ailelerimizin yanındayız ve herkesi böylesine anlamlı bir zamanda ailelerimize destek olmaya, bir çocuğun elinden tutmaya davet ediyoruz.” Dedi.

Eskişehir’de LÖSEV Gönüllüleri ile İyileşmiş Gençlerve Aileleri Büyük Koli Buluşması İçin Toplandılar

LÖSEV ’in koli koli mutluluk buluşmasına Eskişehir’de yaşayan gönüllüler, kanser hastalarına gidecek paketleri iyileşmiş gençler ve aileleri ile birlikte hazırladı. Paylaşmanın ve dayanışmanın ayı Ramazan ayında, yardım kolileri el birliğiyle ailelere ulaştırılmak adına hazırlanıpyola çıktı. LÖSEV, Türkiye genelinde 5 Milyondan fazla gönüllüsü ile farkındalık çalışmalarına devam ediyor.

Siz de Ramazan’da Lösemili Çocuklarımıza “Koli KoliMutluluk” Hediye Edebilirsiniz

Ramazan ayı boyunca ailelerimize ilettiğimiz kolilerimizde kuru gıdadan et ve et ürünlerine kadar birçok çeşit bulunuyor. LÖSEV ’e kayıtlı ailelere gönderilmek üzere “Ben de bir paket almak istiyorum” diyorsanız aşağıdaki seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz.

Acil Yardım Paketi,
Orta Aile Paketi,
Büyük Aile Paketi,
Mutlu Aile Paketi,
Çok Sevinçli ve Zengin Büyük Aile Paketi,

Sizler de mübarek Ramazan Ayında Türkiye’deki bütün banka şubelerinin bağış ekranlarından, ülkemizin her köşesindeki PTT şubelerinden, LÖSEV Ofislerini arayarak ya da ziyaret ederek, , tüm faturalı hatlardan 3406’ya BAGIS ya da 1998’e FİTRE yazıp bir SMS göndererek bağışınızı gerçekleştirebilir, bilgi almak için 0312 447 06 60 nolu telden ulaşabilirsiniz. Yine Detaylı bilgiye https://www.losev.org.tr/bagis/Ramazan.html linkinden ulaşabilir, yardımlarınızı iletebilirsiniz.

LÖSEV devlet desteği olmadan kamu yararına çalışan bir vakıf statüsündedir.

“Çocuklarımıza birer umut olabilirsiniz.  Unutmayın; mutluluk paylaştıkça artar!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.