Site Rengi

DOLAR 32,5541
EURO 34,7341
ALTIN 2.491,66
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Memur-Sen’in Yardımları 4 Milyonu Aştı

Memur-Sen’in Yardımları 4 Milyonu Aştı
06.05.2020
A+
A-
Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının ülkemizde de görülmesiyle beraber salgının yol açacağı her türlü sıkıntıyı minimize etmek adına Memur-Sen ve bağlı sendikaları düzenlenen törenle 1.500.000 TL’lik kumanya yardımı yaptı. Konuyla alakalı açıklama yapan Memur-Sen Eskişehir İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Muammer Karaman: “Sendikamız dün olduğu gibi bugün de milli bir duruş sergileyerek ülkesinin ve milletinin yanında olmaya devam edecektir.” dedi.
Karaman sözlerine şu şekilde devam etti:

”Salgının başlamasıyla beraber öngörülen tüm sıkıntılara ve ihtiyaçlara karşı devletimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bilindiği üzere ilk etapta konukevimizi sağlık çalışanlarına tahsis ederek onların bu konudaki ihtiyaçlarına destek olduk. Akabinde meslek liselerimizde üretilen 50 bin koruyucu ekipmanı finanse ederek devletimize bağışladık. Daha sonra Cumhurbaşkanımızın açıkladığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına desteğimizi açıkladık. 1 milyon TL bağış ve bağlı sendikalarımızın genel başkanlarının birer maaşlarını bağışlamaları ile ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına destek verdik. ‘Şimdi Vefa Zamanı’ sloganıyla bir kampanya başlattık. İHH, Türk Kızılay ve Deniz Feneri Derneği’ne 1 milyon TL bağışta bulunarak bu süreçten etkilenen vatandaşlarımızın yaralarına merhem olmayı hedefledik. Şimdi de 1.500.000 (1 milyon 5 yüz bin liralık) kumanya desteğinde bulunuyoruz. İHH, Deniz Feneri Derneği ve TDV üzerinden bu kumanyalar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Ramazan vesilesiyle yaptığımız bu yardımla beraber Memur-Sen 4 milyon TL’yi aşan bir yardım gerçekleştirmiştir.”

‘Memur-Sen üyelerini Vefa Destek Grupları’na davet ediyorum’
Memur-Sen Eskişehir İl Temsilcisi Karaman, sözlerine şu şekilde devam etti: “Şu anda ilimizde kurulan Vefa Destek Grupları’nda görev alan bir çok üyemiz bulunuyor. Ben de çeşitli aralıklarla bu gruplarımızı ziyaret ediyor ve arkadaşlarıma destek oluyorum.  Bu dönemde yardımlaşmaya ve dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğunu vurguluyor ve tüm Memur-Sen üyelerini Vefa Destek Grupları’nda görev almaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.