Site Rengi

DOLAR 32,5869
EURO 34,8379
ALTIN 2.507,90
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

Merhamet Teşkilatı Eskişehir İl Temsilciliği Açıldı

Merhamet Teşkilatı Eskişehir İl Temsilciliği Açıldı
13.09.2020
A+
A-

Merhamet Teşkilatı Eskişehir il Temsilciliği açıldı.
Genel Başkanlığını Murat Bulut’un yaptığı Merhamet Teşkilatı Eskişehir İl Temsilciliği açıldı.
Eskişehir İl ve Bölge baskanı İsmail Altınkaynak ve Tepebaşı İlçe Başkanı Ve İl Hanım Komisyonları Başkanı Asalet Salgınoğlu’nun ve ekibinin ev sahipliği yaptığı açılışa, Merhamet Teşkilatı Genel Başkanı Murat Bulut, genel başkan yardımcıları Nail Uslu, Şükrü Gök, Yahya Öztürk, İhsan Akmeşe ve diğer il temsilcileri ile, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar, TÜGVA Eskişehir İl Başkanı Fatih Sert ve birçok Eskişehirli katıldı.

Törende yapılan konuşmalarda merhametin ve yardımlaşmanın öneminin altı çizilirken ilçe ve hanım komisyonlari başkanı Asalet Salgınoğlu katılımcılara derneği ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Asalet Salgınoğlu konuşmasında: “İnsandı, havaydı, suydu, kuştu, ağaçtı; hepimiz yeryüzünde bir taneyiz aslında. Bizi bir araya getiren, yaradılıştan Mevla’nın bize verdiği tesbih taneleri gibi yanyana dizdiği merhamet ipinde hâlâ elhamdülillah bir aradayız. Elhamdülillah o ip hâlâ kopmadı ki bugün hâlâ bu gayretler var. Fakat hâlâ kopacakmış kaygısı, dağılacakmış tedirginliği ile bu ipe sımsıkı sarılmalıyız. Doğu Türkistan’dan Filistin topraklarına kadar hâl-i hazırda devam eden müthiş bir soykırım, muazzam bir işkence ve tüm bunları kayıtsız kalmanın yanında mazluma destek olmak yerine zalime destek olanlar, kim bilir bu dünyadan giderken neleri kaybettiğini göremeden gidecekler. Ama hamdolsun; hâlâ yeryüzünde bence en merhametli millet bizim milletimiz.” sözlerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.