Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

Mermerciler Dernek Başkanı Abdülkadir Sönmez’den İsrail’e Sert Tepki..

Mermerciler Dernek Başkanı Abdülkadir Sönmez’den İsrail’e Sert Tepki..
17.05.2021
A+
A-

Eskişehir Mermerciler Dernek Başkanı Abdülkadir Sönmez’den İsrail’e Sert Tepki..

“İsrail’in zulmüne sessiz kalmayacağız!”
Mescid-i Aksa; gettolaşmış ruhların, terörist canilerin tasallutu altında; Müslümanlar ise direnmeye devam ediyor. İki yüzlü dünyaya inat, başını kuma gömen idraksizlere inat.

Bir halk, bir ümmet ölüme aldırış etmeden, korkak düşmanın üzerine yürüyor; atsız pusatsız…

Utan dünya, utan insanlık…

Unutmak felakettir. Biz bugün burada hatırlatma yapmak için, o teröre karşı mücadele veren insan olmanın onurunu kurtarmak için, imanın izzetini korumak adına çoluk-çocuk demeden kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla canını ortaya koyan yiğitlerin mücadelesine omuz vermek, insan olmanın Ramazan-ı Şerif’i stratejik bir aparata dönüştüren, insanlığın bu zayıf anında hayasızca; ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya saldıran terörist İsrail’in yaptıklarını telin etmek için haykırıyoruz!
Fakat biz şunu da biliyoruz ki; Ziyanda olan bu asırda, başta ABD olmak üzere sistemin egemenleri ve maalesef onların kurguladığı sistemin oluşturduğu kirli düzeni görmezden gelenlerdir. Bu körlük, terörist İsrail’in kanlı stratejisinin küresel ölçekte desteklenmesine sebep olmaktadır. Tam da bu yüzden, herkes sussa da Filistin’de, Kudüs’te; bizim canımız, ciğerimiz dediğimiz kardeşlerimize karşı sürdürülen terör politikalarına karşı haykırmaya, bu kirli düzenin üzerini örtmeye çalışıldığı hakikati yılmadan usanmadan hatırlatmaya ve gerçekleri yüzsüzlerin yüzlerine çarpmaya devam edeceğiz. Nasıl ki orada kardeşlerimiz savaşıyor, bizler de burada bu inançla bu kör düzene karşı tepkimizi koymaya devam edeceğiz! Orada, insanlığın haremine yapılan saldırılara karşı direnen yiğitlerin sesi olacağız, sözü olacağız. Bu küresel kirli stratejiye karşı biz de buradan Sivil Toplum Kuruluşları olarak tepkimizi göstermeye devam edeceğiz.

İsrail bir yalan üzerine kurulmuştur. Siyonist rejimin oluşturduğu bu yalan düzeni, elbette yenilecek; bunu imanımız kadar biliyoruz. Kimileri, gücün oluşturduğu anaforda bunu göremeyebilir, korkudan pusabilir fakat biz zulmün abad olmayacağına iman etmişiz. Filistin’de, zalimin teknolojik üstünlüğü Ebrehe’nin fillerini hatırlatmaktadır bizlere. Onlara karşı taşla sapanla direnen ebabillerin galip geleceğini hep birlikte göreceğiz inşallah. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi; terörist İsrail’in oluşturduğu kanlı politikalara karşı kulaklarını tıkayıp başını kuma gömenlerin büyük bir hüsrana uğrayacaklarını da hatırlatmak isteriz. Biz biliyoruz ki; İsrail, bölgede birbirine düşman Müslümanlar üreterek var olmaktadır. Gün birlik günüdür. Birlik karşısında hezimete uğrayacağını bilmektedir. Bunu bilen İsrail, bu yüzden korkularına esirdir. Korku ve şiddetin üreteceği tek bir şey vardır, o da terördür. İsrail’in bu bölgeye yerleşme sürecine bir bakın, temelinde terör göreceksiniz. İsrail’in sözde kurucusu ve sözde ilk başbakanı Ben Gurion ve ondan sonra görev alan birçok yöneticisi, terör ve tedhiş hareketlerinin içinde bulunmuş kişilerdir. Yani İsrail’in temelinde terör vardır, kan vardır, kin vardır ve ırkçılık üzerine bina edilmiş Siyonist rejimin oluşturduğu ipe sapa gelmez kör bir inanç vardır.
Siyonistlerin ilk saldırılarını hatırlamadan, işgal edilen ilk şehir Hayfa’yı hatırlamadan, iki yüzlü emperyalistlerin çatışmalı bölgeler teorisini bilmeden Mescid-i Aksaya yapılan saldırıları anlayamayız. Va’dedilmiş topraklar bu kanlı sistemin motivasyon kaynağıdır. Holokost endüstrisinden beslenen lobiler, bu kanlı çarkın başındaki yapılardır ve maalesef bu yapılarla işbirliği yapan nevzuhur devletçikler, kabileci kafalar, mücadeleyi içten baltalamaktadır. Ama bu bir mücadeledir: hak ve batılın mücadelesi. evet, bu insanlık ve adalet mücadelesidir.

Bugün İsrail ve onu destekleyenlere karşı, onunla işbirliği yapanlara karşı verilecek mücadelenin sonunda insanlık adalete ulaşacaktır. Tarih, İsrail’i devlet olarak; bilim Siyonizm’i fikir olarak reddetmiştir. Bu açık ve net! Şimdi sıra Müslümanlar’da ve dünyanın tüm iyi insanlarında; İsrail’i kanıyla, kiniyle ve kiriyle, zulmü ve terörüyle zihinlerimizde reddetmenin, işgalci olduğu coğrafyadan ve sistemlerden def etmenin vaktidir. Bakınız; bir Filistinli çocuğun gözünden düşen bir damla, bugün insanlığın bütünü için Nuh tufanı hükmündedir. Hepimizi kurtaracak Nuh’un gemisi ise İsrail’e karşı dirayet Filistin’de, Kudüs’te ve Mescid-i Aksa’da adalet için mücadeledir. Bunun yolu da hükmü de bellidir: Adı Filistin, başkenti Kudüs, manevi zemini Mescid-i Aksa olan bağımsız ve özgür bir devlettir.
Siyonizm’in bilindik illüzyonlarına aldırış etmeden, kapitalizm ve emperyalizmin sığınağı söylemlerin tazyikine kapılmadan bu kutlu mücadele devam edeceğiz. “Asra yemin olsun ki, insan mutlaka ziyandadır. Ancak iman edenler, salih amel (iyi işler) işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye eden ve sabrı tavsiye edenler bunun dışındadır.” ilahi hükmünce hareket edip adalet sağlanıncaya, Mescid-i Aksa ve Kudüs özgürleşinceye ve dahi Filistin’in bağımsızlığına kavuşuncaya kadar Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Herkes bilsin ve duysun ki; Mescid-i Aksa barış dini İslam’ın ve Müslümanların mabedidir. Bununla birlikte, bu kutlu mabed barış ve huzur için bütün insanların haremidir. Herkes bilsin, duysun ve inansın ki;
Kudüs, Filistin’dir!
Kudüs, İslam şehridir!
Kudüs, bütün inançların medeniyet birikimidir.
Ve herkes şunu görecek ki; Filistin özgür ve bağımsız yaşayacak. Filistin, Siyonist işgalden; Filistinliler Siyonist vahşetten çok yakında azad olacak! İnanıyor ve iman ediyoruz, zulüm değil adalet hakim olacak. Mescid-i Aksa’da siyonist postal izleri temizlenecek, insanlık ve Müslümanlar ve onlara kulak veren devletler hem küresel hem de diplomatik intifada başlatacaklar.
Biz buna varız. Biz, Eskişehir Mermerciler Derneği olarak tüm sivil toplum kuruluşlarına ve adalet arayışı içinde olan her kesime bu mücadelede yerini alması için bir çağrıda bulunuyoruz. Kudüs’te adalet, bütün dünyada adalet demektir.
Çünkü adaletin düşmanı siyonizm ve onun beslendiği emperyalizmdir. Mescid-i Aksa özgürleşmeden dünyada özgürlükten bahsedemeyiz. Çünkü özgürlüğün en büyük düşmanı siyonizmin yeşerdiği bu kirli düzendir. Bu nedenle haykırıyoruz:
Yaşasın Filistin,
kahrolsun İsrail!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.