Site Rengi

DOLAR 32,3505
EURO 35,1028
ALTIN 2.309,84
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Messi ve Ronaldo’yu Kıskandıran Villa

15.11.2021
A+
A-
Demokrasiye ruh katan siyaset ve ahlak felsefesinin öğretileridir.
Bu öğretilere göre  “Seçilmiş ve atanmış bütün yöneticiler halkın egemenliğinin basit ve sıradan temsilcileridir” Her türlü yönetici elitin yediği, içtiği atadığı, kayırdığı, kolladığı,eş, dost, akrabası ve oturduğu koltuğu onun olsun. İsimlerle işimiz yok, işimiz isimlerin temsil ettiği bozuk düzen.
 Sadece bizi  akşam sofralarınına konuk olan, pasta kesen, sipariş üzerine yazan çizen şeylerle karıştırmayın kafi.
 
“Osmanlı da Oyun bitmez” diye deyim vardır.Anlaşılıyor ki Eskişehir’de ki  AK Parti içerisinde ki AKP’li fırıldaklarda da oyun bitmiyor.
Mesleğim Avukatlık değil ve  AK Partinin de  Avukatı değilim. “Biz Anadolu ve Teknik Üniversitede ki malum kast ve kliğin her eyleminin faturası Reis Beye kesilecek diyoruz. AK Parti içerisinden birileride, Reis Bey muhaliflerine kol kanat geriyor.Allah izan versin.
Odunpazarı Belediyesini yöneten elitlerin kadınlara tavırlarını Kazım Kurt unutturmaya çalışsada, daha acısı AK Partinin büyük çok büyük muktedirleri  kendi kadınlarını yalnız bıraksada.
Biz o kadınları asla  yalnız bırakmayacağız.Ak Parti de politika yapan Avukat bir hanımefendinin sırtında taşıdığı çanta üzerinden kıyameti kopardılar.
 Kimlerin bu kıyameti kopartığını da herkes biliyor.Üstüne kadın politikacı da görgüsüzlük yaparak çantasınının reklamını da yapmamasına  rağmen sosyal medyasında bulunan bir resim üzerinden hanımefendiyi itibarsızlaştırmak için herşeyi yaptılar.
Çünkü Avukat hanım da, linç etmeye kalkıştıkları kadın meclis üyesi gibi  o şeylerin nasırına bastı ve basıyor.
Bu yaşanan olayların merkezinde ki Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt “Hiç bir hırsızlığa ve yolsuzluğa izin vermem. Ben ve arkadaşlarımın boğazından haram para geçmez” demiş.Çok güzel söylemiş…. 
Ben bunu  Belediye Başkanının hodri meydan demesi olarak kabul ediyorum.
Bunun üzerine tamamen halisane duygularla, hampadan sınavsız, Kpss’siz memur ve müdür olarak emeksiz kısa yoldan para kazanmak isteyen arkadaşlar, aileler merak ettiği  için soruyorum.
Belediye de Müdür maaşı ne kadardır…
Devlet Memurları edindikleri malları ve nasıl edindiklerini bildirmekle yükümlümüdür. Örneğin X memurun mesleğine  başlangıç tarihini tamamen tesadüf olarak yedi seneden biraz fazla kabul edelim.
 Mesleğe başlarken ilk  mal bildiriminde  tırnak makası bile olmayan bu  X memurun yedi yıl sonunda edindiği araçlar ile Ronoldo ve Messi’nin  bile kıskanabileceği VİLLA’da oturması normalmidir.. Yine meraktan soruyorum….Yanlış anlaşılmasın kimsenin malında, mülkünde gözümüz yok. 
Bu arada Bravda’yı ve özgürün basını takip etmediğim için, takip edenlere sormak istiyorum.
Bravda’da bir köşe yazanı, Belediye de ki bir Müdürle sosyal medya üzerinden tartışmasını köşesine taşıyarak. Şunları yazmıştı. “Şenol Durur aklı sıra bizi “Cihan Efendi bi öyle bi böylesin” dedi. Bunu da para tura işlerini ima ederek yaptı” 
Önceki patronum, şimdiki patronum fark etmez. Ben bir şey almadım, satmadım.
Şenol Durur’un patronlarımla arasında bi şey olduysa onu da bilemem! diyor. Ekliyor,
Çıksın hemen açıklasın, kime ne kadar ne verdi? Bekleyeceğim ama çok değil! 
Acaba köşe yazanı herhangi bir şey açıkladım? Malum biz üçüncü kişiyiz  onlar konuşursa bizde öğreneceğiz de, Odunpazarı Meclisinde muhalefet olan AK Partililer siz neyi bekliyorsunuz.
 Odunpazarı Belediye  Meclisinde, Odunpazarı ile ilgili olmayan herşey konuşuluyor da, bir köşe yazanının aleni sorduğu soruyu kimse sormuyor.
Siz neyi bekliyorsunuz.
 Kendi cebinden aldığı çanta üzerinden    kadın politikacı linç edilirken “Sayın seyirciler” modunda oturan Ak Partililer.
Lütfen buyurun Odunpazarı Belediyesinin  Sayın Başkanının söylediklerini duydunuz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.