Site Rengi

DOLAR 32,5541
EURO 34,7341
ALTIN 2.491,66
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 24°C

MHP Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Öngül’den ‘Öğretmenler Günü’ Açıklaması

MHP Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Öngül’den ‘Öğretmenler Günü’ Açıklaması
24.11.2019
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi  İl Başkan Yardımcısı Melek Öngül, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Öngül, yayınladığı mesajda Atatürk’ün Yeni nesiller sizlerin eseri olacaktır” sözüne atıfta bulunduktan sonra: “Yıllar önce sen ne olmak istiyorsun sorusuna öğretmen olmak istiyorum demiştim. Öğretmek çocuklarla birlikte bir lider, bir nefer aynı zamanda bir çocuk olabilmekti. Onların hayalleri vardı. Çocuktular çünkü onların rüyasını gerçekleştirebilmek için ellerinden tutup önderlik yaparak hayat yönlerinde hepsinin hayatınadokunabilmek çok önemli bir görevdi.

Çocukça düşünüp bir şeyleri daha güzel  anlamaları için onların gözünde abla, anne yani bir model olabilmekti Öğretmen olabilmekti. Mustafa Kemal Atatürk’ün açmış olduğu yolda bayrağını, milletini,yurdunu seven, büyüğüne  saygı küçüğüne sevgi ile ülkesini muassır medeniyetler seviyesinde yükseltip gurur duyan nesiller yetiştirmek mesuliyeti öğretmenlerindir. Kutsal bir görevdir. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.) gibi Kuran-ı Kerim’in ilk ayeti “oku” ile başlayıp hep iyiyi güzeli yaşatmak için öğretmenin en kutsal görev olduğunu Hz. Ali’nin “Bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” sözünde bu mesleğin kutsallığını, görev sorumluluğunun ağır olduğunu göstermektedir.

Dünyaya “ Ne Mutlu Türk’üm” cümlesini öğreten bir nesli yetiştiren tüm Öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.“ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.