Site Rengi

DOLAR 32,3234
EURO 35,0716
ALTIN 2.282,24
BIST 9.009,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

MHP Eskişehir İl Başkanı Candemir’den İsviçre’de Yaşayan Aile Hakkında Açıklama

MHP Eskişehir İl Başkanı Candemir’den İsviçre’de Yaşayan Aile Hakkında Açıklama
30.04.2020
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, İsviçre’de yaşayan Yasemin Özkeser ve ailesi ile ilgili bir bilgilendirme açıklamasında bulundu. Geçtiğimiz günlerde İsviçre’nin Winterthur kentinde yaşayan ve koronavirüse yakalanan Yasemin Özkeser, sosyal medyadan bir video yayınlayarak Türk yetkililere seslenmiş, iki çocuğu ile kardeşinin de hasta olduğunu, tedavi olmak için Türkiye’ye gelmek istediklerini söyleyerek destek istemişti.

MHP Eskişehir İl Başkanı Candemir, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “basın mensupları geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya yansıyan hemşehrimiz İsviçre’de yaşayan Yasemin Özkeser ve ailesinin durumları ile ilgili olarak, MHP Genel Başkan Yardımcımız İstanbul Milletvekili sayın İzzet Ulvi Yönter Bey derhal konuya müdahil olmuş, aile ile görüşme sağlayarak Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca, Dış İşleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve İsviçre Büyükelçimiz sayın İlhan Saygılı ile gerekli görüşmeler sağlanmış yapılan görüşmeler sonucunda İsviçre Büyükelçiliğimiz kanalıyla aile sağlık kontrolünden geçirilmiş gerekli önlemler alınmıştır. Bu aşamada hemşehrimiz ve ailesinin yapılan sağlık kontrolleri sonucunda hastaneye yatırılmasına gerek olmadığı konusu sayın Genel Başkan Yardımcımıza bildirilmiş, ailenin durumu günlük olarak İsviçre Büyükelçimiz ile görüşülerek takip edilmektedir. Başta Genel Başkan Yardımcımız sayın İzzet Ulvi Yönter Bey olmak üzere, pandemi sürecinde üstün bir gayret ve başarı gösteren büyük bir özveri ile süreci yürüten Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca Bey, olayla yakından ilgilenen Dış İşleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu Bey ve İsviçre Büyükelçimiz sayın İlhan Saygılı Bey’e göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Konu hakkında günlük olarak sayın Genel Başkan Yardımcımız tarafından bilgilendirilmekteyiz ihtiyaç duyulması halinde aile için ülkemize getirilmesi dahil her şey yapılacaktır. Bizler Türk milleti için çalışıyor onların menfaatlerini gözetiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti devleti bu pandemi döneminde yüce Türk milleti ve devleti ile ne kadar güçlü olduğunu tüm dünyaya bir kez daha kanıtlamıştır. Dünyanın neresinde olursa olsun ihtiyaç duyulması halinde de tüm vatandaşlarımıza ulaşmış, gereğini yapmıştır. Bundan sonra da yapılacağından kimsenin şüphesi yoktur ve olmamalıdır.”

Candemir: ‘Bir olduğumuz müddetçe karşımızda durabilecek bir güç yoktur’

MHP Eskişehir İl Başkanı, açıklamasının sonunda ise birlik ve beraberlik mesajı verdi. Candemir: “Gördük ki, biz bir olduğumuz müddetçe karşımızda durabilecek hiçbir engel yoktur. Ülkemizin felaha ermesini ve bu sürecin en kısa zamanda hayırla neticenlemesini temenni ediyorum. Sağlıkla kalın..” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.