Site Rengi

DOLAR 32,3119
EURO 35,0621
ALTIN 2.278,19
BIST 8.994,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
23°C
Hafif Yağmurlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C

MHP Eskişehir Milletvekili Adayı Op. Dr. Kayıhan Çağlar’dan ‘Adaylık’ Açıklaması

15.08.2019
A+
A-

MHP Eskişehir Milletvekili Adayı Op. Dr. Kayıhan Çağlar, adaylığı ile ilgili açıklama yaptı.

MHP Eskişehir Milletvekili Adayı Op. Dr. Kayıhan Çağlar, adaylığı ile ilgili açıklama yaptı. “Sorunlara Neşter Eskişehir’e Şifa” sloganı ile yola çıkacaklarını duyuran Çağlar şunları söyledi: “MHP Genel Merkezi’miz, 26 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen aday adaylık başvuru sürecinde 315 kişinin müracaatını daha evrak incelemesi sırasındareddetmiştir.17 hukukçudan oluşan ‘Güvenlik Soruşturması Grubu’ ile ‘Milletvekili Aday Belirleme Komisyonu’ başvurusu kabul edilen aday adaylarıyla ilgili ise ayrıca tahkikat yapmıştır. FETÖ üyeliği olanlar, yasa dışı eylemlerde bulunanlar, kadına şiddet ve dolandırıcılık vb. yüz kızartıcı suç işleyenlerin yer almaması için adaylar büyük bir titizlikleinceleme altına alınmıştır. Başvuran 1.815 adaydan 89'u da bu gerekçelerle liste dışı kalmıştır. Dolayısıyla her biri birbirinden kıymetli ve anamızın ak sütü gibi olan 1.730 kişi, MHP’ye ve dahi Türk milletine helâl olmuştur. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin imzasını taşıyarak YSK’ye teslim edilen milletvekili aday listesi ise 600 adayımıziçin kefâletnâme niteliği taşımaktadır." dedi. 

Op.Dr. Çağlar açıklamalarına şöyle devam etti:
"Bu hali ile MHP Eskişehir aday listesindeki Eskişehir ve Eskişehirliler için her türlü fedakarlığa ve külfeti göğüslemeye hazır, gönlü vatan, millet, devlet ve bayrak sevgisi ile dolu 7 milletvekili adayı arasında şahsıma da yer verilmesini şeref nişânesi olarak kabul ediyorum. 7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimleri’ndeki ikinci sıradan olan adaylığımı sağ omuzumda, 24 Haziran 2018 için üçüncü sıradan olan adaylığımı ise sol omuzumda ömür boyu taşıyacağım birer apolet olarak addediyorum.

6 Mayıs’taki “İzindeyim, Emrindeyim, Hizmetindeyim” başlıklı basın açıklamamda; “MHP Genel Merkezimizin tayin edeceği adaylarımıza; bunun bir bayrak yarışı olduğunu, bu hareketin ve davanın hiçbir suretle ölmeyeceğini, davaların kişilerle kaim ve daim olmadığını ve hedefin, başarıyı daha ileriye götürmek olduğunu ifade ederek, kendilerine ve teşkilatlarımıza muvaffakiyet ve muzafferiyet diliyorum.” demiştik. Bu sözümüzden hareketle “Nerede Kalmıştık!” sloganı ile çıktığımız bu yolda “Sorunlara Neşter Eskişehir’e Şifa” sloganımız ile devam edeceğimiz muhakkaktır. Eskişehir’imize, partimize, bizi seven, bize güvenen ve bizimle yola çıkanlara ve dahi Ülkücü kimliğim ile ‘Kayıhan Çağlar’ adına layık bir çalışma içerisinde olacağız. Gayret bizden, destek siz değerli hemşehrilerimizden, takdir Allah’tandır. Selam, saygı ve muhabbetlerimle şen ve esen kalınız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.