Site Rengi

DOLAR 32,5119
EURO 34,9417
ALTIN 2.434,71
BIST 9.795,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

MHP Eskişehir Milletvekili Sazak’tan ‘İçkili Mekân’ Tepkisi

MHP Eskişehir Milletvekili Sazak’tan ‘İçkili Mekân’ Tepkisi
13.11.2020
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Odunpazarı Belediye Meclisi’nin aldığı içkili bölgelerin artırılması kararına sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile tepki gösterdi.

Eskişehir’de kimsenin kimseye karışmadığının altını çizen MHP’li Sazak’ın, yazılı açıklaması şu şekildeEskişehirimiz kimsenin kimseye ve yaşam biçimine karışmadığı, saygı-sevgi içerisinde yaşanan nezih bir Anadolu şehridir. Üniversitelerimizin varlığı ile Anadolu’nun çeşitli yerlerinden gelen genç evlatlarımızı da bağrına basan bir üniversite şehri haline gelmiştir. Şehrimizde okuyan bu gençler de artık Eskişehirli evlatlarımızdır. Bu evlatlarımızın korunması, kötü alışkanlıklar edinmemesi için; etkili, yetkililerin ve yerel yönetimde bulunanların çaba sarf etmesi gerekmekte olup alkolden, uyuşturucudan, kumardan, gayri ahlaki duruma düşmelerine fırsat verecek ortamlardan sakınılmalıdır. Bu durumlara yol açabilecek ortamların varlığının kolaylaştırılmaması veya çok iyi denetlenmesi gerekmektedir. Son alınan karar, sakıncalı ve yanlıştır. Bu kararı alanlar; bir dönem Marksist-Leninist ideolojiyle mahvettikleri gençleri, bu gün uyuşturucu ve alkole bulaştırarak mahvettiklerini düşünemeyecek zavallılıktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.