Site Rengi

DOLAR 32,4873
EURO 34,8520
ALTIN 2.481,07
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 21°C

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Komar: ‘Teşekkürler Yüce Türk Adaleti’

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Komar: ‘Teşekkürler Yüce Türk Adaleti’
30.03.2021
A+
A-

Odunpazarı Belediyesi Meclisi’nini oy çokluğu ile açmak istediği içkili yerler meselesini AK Parti ve MHP şiddetle karşı çıkmış, basın açıklamaları, protestolar ve imza kampanyaları ile olay yargıya taşınmıştı. Türk adaleti ise çocukların, gençlerin, ailelerin ahlâkî ve fiziki sağlığını bu denli etkileyecek kararın önüne geçerek yürütmeyi durdurma kararı ile Odunpazarı için fecaât olan bir meseleyi noktaladı. Konuyla alâkalı Milliyetçi Hareket Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar da Türk adaletine bir teşekkür açıklaması yayınladı.

Komar mesajında şu ifadeleri kullanarak Türk adaletine teşekkürlerini sundu:
“06.11.2020 tarih ve 15/230 sayılı Odunpazarı Belediye Meclisi Kararı ile ve oy çokluğuyla geçen içkili yerler kararı bilirkişi raporu doğrultusunda Eskişehir 2. İdare Mahkemesi tarafından 2020-857 E. Dava Dosyası’na yürütmeyi durdurma kararı çıkmıştır.

Vatandaşın yanında olmayan, vatandaşlar ile birlikte hareket etmeyen Odunpazarı Belediyesi almış olduğu bu karar Yüksek Mahkeme ve Türk adaleti nezdinde reddedilmiştir. Türk mahkemelerinin aldığı bu karar vatandaşa sormadan, onların fikrini almadan, ‘ecliste bizleri dinlemeyen CHP zihniyetine Türk adaleti ‘dur’ demiştir.
Milliyetçi Hareket Partisi olarak gerek mecliste gerekse basın açıklamalarımızda vatandaşa sorulmadan alınacak kararların her zaman karşısında olacağımızı bir kez daha buradan söylüyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak imza kampanyamızın bir neticeye ulaşacağına Türk adaletinin bizim yanımızda olduğuna güvenimiz tamdı. Yerel mahkemeler ve genel mahkemeler her zaman Türk adaletinin yanında olmuş, Türk halkından yana kararlar almıştır ve almaya da devam edecektir. Buna inancımız sonsuzdur.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türk adaletine teşekkür ederiz”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.