Site Rengi

DOLAR 32,3505
EURO 35,1028
ALTIN 2.309,84
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

MHP’de Mahalle Başkanları Toplantısı

MHP’de Mahalle Başkanları Toplantısı
27.03.2022
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Tepebaşı İlçe Başkanlığı, MHP Eskişehir İl Başkanlığında Mahalle başkanları toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya; MHP İl Başkanı sayın İsmail Candemir, MHP Tepebaşı İlçe Başkanı sayın Uğur Yüceses, Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi sayın Eyyüp Yılmaz, İl ve İlçe yöneticileri ile birlikte Tepebaşı bölgesindeki Mahalle Başkanları katıldı.

Toplantıda konuşma yapan İl Başkanı sayın İsmail Candemir şu sözlere yer verdi; İl Teşkilat Başkanımız, ilçe Başkanımız ve İlçe Teşkilat Başkanımız ve İlçe başkan yardımcılarımızın katılımlarıyla Tepebaşı Mahalle başkanlarımız ile istişare ve değerlendirme toplantımızı ortak akıl ve istişarenin gereği ile icra ediyoruz. Tepebaşı İlçesinde bulunan tüm mahallelerimize Mahalle başkanlarımızın ataması gerçekleştirilmiş ve çalışmalara başlanmıştır. Şimdiye kadar yapmış olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, daha özverili çalışmalarınızın devam etmesini diliyorum. Sizler sadece seçim dönemi değil, her zaman partileri için bulundukları bölgede kıt imkânlarla çalışan, partimizin ülküsünü, ideallerini bölgesindeki seçmene anlatan, parti politikalarımızın doğru bir şekilde seçmene ulaşmasını sağlayan, gerçek bir dava adamı gibi çalışan partililerimizsiniz. Hedeflediğimiz yolda emin adımlarla yürürken en büyük destekçimiz sizlersiniz. Sizler bizim görevli olduğunuz yerlerde ki elimizsiniz, kulağımızsınız. Çalışmalarınız asla yabana atılmayacaktır. Elde ettiğimiz her başarıda katkınız büyüktür. Başkanlarımıza bu kutlu dâvâ yolunda üstlenmiş oldukları görevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum. Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde Mahalle yönetimleri ile partimizin başarılarına yeni başarılar kapatacaklarını yürekten inanıyorum. Mahalle başkanlarımıza bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Akabinde MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses şu ifadelere yer verdi : “Tepebaşı İlçemizde mahalle Başkanlarımız ile birlik ve beraberlik içinde vatandaşımız ile bir aradayız. Mahalle Başkanlarımız bölgemizde bizim nefesimizdir. Onlarla koordineli bir şekilde hareket ediyoruz. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.”

Toplantı alınan kararlar ve yapılacak çalışmaların aktarılması sonrasında toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.