Site Rengi

DOLAR 32,3294
EURO 35,1232
ALTIN 2.302,47
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

MHP’li Hakan Topçu’dan Eleştiriler

MHP’li Hakan Topçu’dan Eleştiriler
16.03.2022
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Hakan Topçu, eleştirilerinin de bulunduğu bir yazı paylaştı.

Şehrimizin yerel TV kanalında CHP ve Saadet Partisi İl Başkanlarını canlı yayında izlerken aslında gözümüzün önüne eski günler de gelmedi değil. Meclisten baş örtülü olduğu için kovulan Merve Kavakçı , 28 Şubat’ın baş mimarı olan CHP ve CHP zihniyetinin Necmettin Erbakan’a ve milli görüşçülere yaptığı hakaretler hepsi gözümüzün önünde canlandı.

Aslında programın özeti şuydu; biz belediye başkanımızı seçelim o evinden çıkmasın her şeyi merkezi hükümet yapsın. Çevre yolu yapılınca Eskişehir’in tüm trafik problemlerinin biteceğini zannedecek kadar şehrin sorunlarına uzak ve işbilmezler. Halkımız şehrimizin içindeki trafikten kaçmak için çevre yolunu kullanıyor. Hiç yan yol yapılmadığından çevre yolu trafiği bu kadar yoğun oluyor. Her şeyi merkezi hükümetten beklersek Eskişehir deki Belediye Başkanlarını niye seçiyoruz; merkezi hükümet Eskişehir için gerekli yatırımları fazlasıyla yapmaktadır. Sadece demiryolunun alta alınması bile Eskişehir için büyük kazançtır. Yapılan diğer büyük yatırımları saymıyorum bile. Bizim Büyükşehir Belediyesi nin yaptığı şey nedir ? Tramvay yaparak yolları daha da daraltmak trafik sorununu daha da çıkmaz bir hale sokmak ve şehrimizin 20-30 yılını borçlandırmak. Batıkent’ten Organize Sanayii ye 45 dakikada gidiliyor trafik kazası olursa diyor Sayın Recep Taşel. Peki siz istasyondan Yunus Emre Caddesine neredeyse 1 saatte gidildiğini biliyor musunuz? 2 km bile değil … Bu sorunu da mı merkezi hükumet çözecek ?
Seçim yasasındaki değişiklikten dolayı MHP ‘nin yüzde 7 oy alamayacağını söyleyen CHP İl Başkanı Recep Bey, MHP için bir önceki seçimlerde de 3-4 bandında alır diyordunuz! Şundan emin olun ki halkımız cumhur ittifakına inancı tam bir şekilde yoluna devam edecektir. Siz ve sizin düşünceniz yine 11.seçiminizde de kaybedeceksiniz.
Hiç merak etmeyin Cumhur İttifakı Haziran 2023 seçiminden de 6 benzemez’e karşı büyük bir zaferle çıkacaktır. Saygılarımla

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.