Site Rengi

DOLAR 32,3535
EURO 35,1812
ALTIN 2.324,98
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

MHP’li Karakaya: ‘Virüse Karşı Tedbirimizi Alalım, Devletimize Güvenelim’

MHP’li Karakaya: ‘Virüse Karşı Tedbirimizi Alalım, Devletimize Güvenelim’
06.11.2020
A+
A-

MHP Odunpazarı İlçe Teşkilat Başkanı Hakan Karakaya, Covid-19 tedbirleri ile ilgili yazılı açıklamada bulundu. Karakaya yaptığı yazılı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Mart ayından bu yana dünyayı etkisi altına alan ve 10 Mart 2020 tarihinde ilk vakanın tespit edilmesiyle ülkemizde görülen korona virüs (Covid-19) o günden beri tüm vatandaşlarımızın sağlığını tehdit etmektedir.

Dünyanın dört bir yanında olduğu gibi doktorlarımız hemşirelerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımız Covit-19 ile büyük bir fedakarlıkla mücadele etmektedir. Devletimiz ciddi önlemler alarak salgının yayılmasının önüne geçmek pandemi sürecini kontrol altında tutmak ve vaka sayılarını azaltmak için büyük gayret göstermektedir. İnsanlarımızın sağlığını doğrudan ve ciddi anlamda tehdit eden bu salgın karşısında Devletimiz sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmek gayreti içerisindeyken salgına en fazla maruz kalan kesim olan sağlık çalışanlarımız büyük fedakarlıklarla görevlerini ifa ederken bizler de vatandaş olarak üzerimize düşeni yapmak gerekli tedbirleri almak alınan önlemlere uyarak başta kendi sağlığımızı sonra ailemizi ve çevremizde bulunan tüm insanların sağlığını korumak zorundayız.

Son haftalarda korona virüs şehrimizde çok fazla artış göstermiş salgın sürecinin uzamasıyla düştüğümüz rehavet ve sosyal hayatın içinde sergilediğimiz rahatlık maalesef ağır bir tablo olarak önümüze çıkmıştır. Artık korona virüs her yerde her ortamda bizleri beklemektedir, alacağımız tedbirler dışında kaçacak yerimiz kalmamıştır.

Hijyen kuralları başta olmak üzere sosyal mesafe kurallarına uymaya ve maske takmaya özen göstermek mecburiyetindeyiz. Bu salgın son bulana dek iş ve sosyal hayatımızı içinde bulunduğumuz duruma göre düzenlemeli rehavete kapılmadan virüsle mücadeleyi bir alışkanlık bir sorumluluk haline getirmeliyiz. Attığımız her adımda sadece kendi sağlımızı değil geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve etkileşimde olduğumuz her insanın sağlığını tehlikeye attığımızı bir an olsun aklımızdan çıkartmamalıyız.

Bu zorlu süreçte kahramanımız olan sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimi ileterek, siz kıymetli hemşehrilerimizi panik yapmadan, bilimsel temeli olmayan söylentilere inanmadan sadece sağlık otoritelerini takip etmeye hijyen, sosyal mesafe, maske kurallarına uymaya ve açıklanan tedbirlere riayet etmeye davet ediyor herkese sağlıklı günler diliyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.