Site Rengi

DOLAR 32,3205
EURO 35,0717
ALTIN 2.280,74
BIST 9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

MHP’li Sazak Eskişehir’de Fırtına Gibi Esti

MHP’li Sazak Eskişehir’de Fırtına Gibi Esti
15.06.2020
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, pandemi süreci sonrasında Eskişehir’de ayak basmadık yer bırakmadı. Bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili Sazak, yetkililer ve vatandaşlar ile bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi.

Ayağının tozuyla önce Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret eden ve oda başkanlarından farklı sektörlerde faaliyet gösteren esnafların pandemi sürecindeki durumu hakkında bilgi alan Vekil Sazak, burada özellikle koronavirüs sebebiyle 1 Ocak 2021 tarihine kadar ertelenen Esnaf Ahilik Sandığı uygulamasının önemini vurguladı. Daha sonra Eskişehir Umum Lokantıclar Odası Başkanı Bahar Bilen’i ziyaret eden MHP’li Sazak, uzun süredir kepenkleri kapalı olan ve geçtiğimiz günlerde tekrar hizmete giren lokantaları ziyaret ederek esnaflara hayırlı işler diledi.

Ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz aylarda göreve atanan DSİ 3. Bölge Müdürü Kağan Şan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Sazak, Eskişehir’de Porsuk kaynaklı tarımsal sulamada yeterlilik için yapılması gerekenleri ve planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Sağlık çalışanlarını da ihmal etmeyen MHP’li Sazak, Eskişehir Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Hüseyin Kararman’ı da ziyaret ederek koronavirüsün Eskişehir’deki güncel durumunu değerlendirip sağlık çalışanlarının yaşadığı zorlukları dinledi.

Günün son ziyaretini de Jandarma Teşkilatının 181. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanlığına gerçekleştiren MHP’li Sazak, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen’in şahsında tüm kahraman jandarma teşkilatını tebrik etti.

Milletvekili Sazak, gerçekleştirdiği ziyaretlere istinaden Eskişehir’in durumunu yakından takip ettiğini, pandemi sürecinin en az zararla atlatılabilmesi için istişarelerde bulunduğunu ve gerekirse yetkililer ile meclis nezdinde gerekli çalışmaları özenle yürüteceğini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.