Site Rengi

DOLAR 32,5995
EURO 34,7919
ALTIN 2.496,49
BIST 9.444,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

MHP’li Sazak: ‘Kurucu İlkelerinize Dönün’

MHP’li Sazak: ‘Kurucu İlkelerinize Dönün’
20.05.2021
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, kurucu ilkelerinden koptuğunu belirttiği muhalefete sosyal medya hesaplarından sert sözlerle yüklendi.

Yaptığı açıklamada muhalefete “aklını başına alıp, vatandaşın sıkıntılarını köpürtüp kargaşa yaratarak, ezber ve koyma akılla iktidar olunamayacağını anlaması; dünya ve Türkiye gündemini, Türkiye’nin gerçeğiyle okumasını, memleketin sorunlarına çözüm odaklı gerçekçi projelerle gündeme getirmesi” tavsiyesi veren MHP’li Sazak, muhalefetin ABD Başkanı Joe Biden, terörden hatta koronadan bile medet umduğunu vurguladı.

Milletvekili Sazak’ın açıklamasının tamamı şu şekilde:
Türkiye’nin her telden çalan ilkesiz ana muhalefetinin başı ve yönetimine takılan ipsiz, sapsız, şaşkın, toplama, ilkesiz uzantıları; dünya ve memleket gerçeklerinden uzak, Biden’dan, terörden, koronadan, şimdi de Peker’den medet beklemektedir. Muhalefetin başı; kanalizasyonun patladığını söylemektedir. Ortaya saçılan atıkların toplandığı alan PKK, FETÖ ve teröre arka çıkanlarının durduğu ve kapısı kilit tutmayan muhalefetin alanıdır. Ana muhalefet süratle bu alandan uzaklaşmalı kurucu ilkelerine geri dönmeli, toplama dostlarıyla bataklığı kurutmalı ve defolu muhalefet konumuna düşmemelidir. Şaşkın ve ağzından çıkanı kulağı duymayan muhalefetin; aklını başına alıp, vatandaşın sıkıntılarını köpürtüp kargaşa yaratarak, ezber ve koyma akılla iktidar olunamayacağını anlaması; dünya ve Türkiye gündemini, Türkiye’nin gerçeğiyle okumasını, memleketin sorunlarına çözüm odaklı gerçekçi projelerle gündeme getirmesi tavsiyemizdir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.