Site Rengi

DOLAR 32,3640
EURO 35,0101
ALTIN 2.325,51
BIST 9.093,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

MHP’li Sazak: ‘Türk Milleti Vatansever Türk Hekimlerine Emanettir’

MHP’li Sazak: ‘Türk Milleti Vatansever Türk Hekimlerine Emanettir’
07.07.2022
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Konya Şehir Hastanesi’nde Doktor Ekrem Karakaya’nın görevi başında silahla vurularak öldürülmesinin ardından olaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İlk açıklamasına Konya Şehir Hastanesi’nde görevi başında uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Uzm. Dr. Ekrem Karakaya’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.” ifadeleri ile başlayan Milletvekili Sazak, “Doktorlarımızın şifa dağıtırken hastasını düşünmeden önce kendi can güvenliklerini düşündürtecek hale getirilmiş olması hekimlerimizin hayati ve mesleki motivasyonlarını engellemektedir. Hekimin sağlıklı ve güvenli olmadığı yerde hastanın da şifa arayışına cevap bulunamayacaktır. Bir an önce gerekli tedbirler alınmalı, milletimize yakışır bir şekilde hasta-hekim ilişkileri düzenlenmelidir. dedi.

Hekimlerimizin yaslarını ve hak arayışlarını sonuna kadar destekliyor, görev şehidi doktorumuz Ekrem Karakaya’ya Allah’tan rahmet diliyoruz.” diyerek doktorların haklı arayışlarını destekleyen MHP’li Sazak, İstanbul’da Çapa Tıp Fakültesi’ndeki protestolar ile ilgili Türk Tabipler Birliği’nin provoke edici paylaşımlarına ise “TTB’nin kirli yönetim ve kadrolarının hekimlerin haklı arayışlarına, kendi pisliklerini karıştırarak hekimlerimize zarar verdiklerini görüyoruz. Onların arayacakları ve bulacakları hak ancak Kandil ve şer kuruluşlarındadır. Necip Türk milleti TTB’ye değil, vatansever Türk hekimlerine emanettir.” sözleri ile sert tepki gösterdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.