Site Rengi

DOLAR 32,3610
EURO 34,9649
ALTIN 2.325,21
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

MHP’li Sazak’tan ‘Şehitler Tepesi’ Paylaşımı

MHP’li Sazak’tan ‘Şehitler Tepesi’ Paylaşımı
01.03.2020
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Şehitler tepesi boş kalacak’ açıklamasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. MHP’li Sazak yaptığı paylaşımda: “Şehitler tepesi boş kalmayacak” dedi. Sazak paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Şehitler Tepesi boş kalmayacaktır. Şehitlik her Türk’ün ülküsü olan bir makamdır. Şehitlik hiçbir nefsi talebi olmadan Allah’ın rızasını kazanmak için; vatanını, milletini, bayrağını, namusunu korumak kollamak için Hakk’a şahitlik edenlerin canını ortaya koymasıdır. Ölümden ötesine feth etmektir. Bu tasvir edilen tepe, şehitlik ruhu var olduğu sürece doludur. Bu anlamda bu değerlerle var olan tek bir insanımız kalana kadar boş kalması mümkün değildir.
Bu tepeyi doldurmak için her gün evlatlarımızı kurban vereceğimiz anlamı çıkmaz. Her an şehadete hazır candan canandan vazgeçecek nesillerimizin varlığı: Necip Türk milletinin ebedi müddet olduğunun teminatıdır.
Anamuhalefet lideri ve şürekasının zannettiği gibi “Emin olun ki şehitlerimize çok üzüldüm!!?” cümlesiyle başlayıp “Bizim iktidarımızda şehitler tepesi boş kalacak” cümlesi bu ruh ve değerleri algılayamamış ve necip milletimizin değerlerinden uzaklaştığının göstergesidir.

Eminiz ki, üzüntüleri gaflet ve delalet içinde olduklarının göstergesidir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.