Site Rengi

DOLAR 32,3290
EURO 35,0804
ALTIN 2.292,31
BIST 8.982,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Odunpazarı Belediyesi Bale Seçmeleri Tamamlandı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ücretsiz bale atölyesi seçmeleri tamamlandı. 
Odunpazarı Belediyesi bale eğitimlerine önümüzdeki sezonda da devam edecek. Spor İşleri Müdürlüğü tarafından verilecek bale eğitimi öncesinde atölyeye katılmak isteyen öğrenciler için Odunpazarı Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda seçme düzenlendi. 7-12 yaş aralığında 110 öğrencinin katıldığı seçmelerde, öğrencilerin kuvvet, esneklik, denge, müzik ve ritim uyumuna sahip olup olmadıkları değerlendirildi. Öğrencilerin fiziksel yeterliliklerinin de ölçüldüğü bale seçmelerinde, 50 öğrenci başarılı olarak 2018-2019 döneminde Spor İşleri Müdürlüğü bale atölyesinde yer almaya hak kazandı. 

"Odunpazarı Belediyesi Bale Eğitiminde de iddialı" 
Daha önce Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Bale Rüzgarı Programının 3’üncüsüne hazırlık yaptıklarını belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, seçmeleri geçen öğrencilerin yoğun bir eğitim döneminden geçeceğini söyledi. Bale eğitimlerinin başarılı dans eğitmenleri Elif ve İlker İlik tarafından verileceğini dile getiren Başkan Kurt, öğrencilere bale tekniği, duruşu, estetiği ve bale sanatında müzik eğitimlerinin verileceğini kaydetti. Başkan Kurt, “Eğitimler, hem konservatuvara hazırlanmak isteyen öğrencilere yol gösterici olacak hem de Eskişehir 3’üncü Bale Rüzgarı'na yönelik bir tempoda olacak. Kısacası Odunpazarı Belediyesi Bale Eğitiminde de iddialı ve bu yönde çalışmalarına devam ediyor” açıklamalarında bulundu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.