Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Odunpazarı’ndan Asker Selamı!

Odunpazarı’ndan Asker Selamı!
21.10.2019
A+
A-

AK Parti Odunpazarı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı parti üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti. AK Parti Odunpazarı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı parti üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Odunpazarı İlçe teşkilatının yanısıra programa AK Parti MKYK Üyesi Av. Şengül Karslı, AK Parti Eskişehir Milletvekilli Prof. Dr. Nabi Avcı, İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu ve çok sayıda yönetici katıldı. Programın açılışında teşkilatı temsilen İlçe Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Mehmet Akpınar konuşmasını gerçekleştirdi. Ardından tüm odunpazarımahallelerini temsilen ilçenin en büyük mahallesi olan Emek Mahallesi’nin Başkanı  Yılmaz Kaya konuştu. Sırasıyla gençlik kolları ve kadın kollarına da söz verilen programda İlçe Başkanı Av. Ali ACAR, İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, AK Parti MKYK Üyesi Şengül Karslı ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı konuşmalarını gerçekleştirdi.

Programın bitiminde tüm teşkilat mensupları bir araya gelerek, Barış Pınarı Harekatı’na katılan kahraman ordumuzun her neferine asker selamı gönderdiler. Aynı anda yaklaşık bin kişilik bir koordinasyon ile “Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesindeki tüm askerlerimize Selam Olsun!” Anonsu yapıldı. Ardından tüm salon saygı duruşuna geçerek asker selamı verdi. Program öncesinde Barış Pınarı Harekatı’ndaşehit olan askerler ile geçtiğimiz günlerde vefat eden İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Kılıç için Kuran Tilaveti yapıldı. Program akışı sırasında da İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan’ın konuşmalarından önce Barış Pınarı Harekatı özel videosu izlettirildi. Toplantı coşku ve eğlenceden daha çok milli birlik ve beraberlik vurgusu içerisinde geçti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.