Site Rengi

DOLAR 32,4486
EURO 34,4911
ALTIN 2.474,65
BIST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 28°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
28°C
Parçalı Bulutlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 21°C
Cum 15°C

Okçuluk Salon Türkiye Şampiyonası Eskişehir’de Madalya Heyecanı Yaşandı

Okçuluk Salon Türkiye Şampiyonası Eskişehir’de Madalya Heyecanı Yaşandı
25.02.2022
A+
A-

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Üniversitelerarası Okçuluk Salon Türkiye Şampiyonası’nda Madalya Heyecanı Yaşandı

Üniversitemiz ev sahipliğinde Eskişehir Teknik Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda 21-25 Şubat 2022 tarihlerinde yapılan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Üniversitelerarası Okçuluk Salon Türkiye Şampiyonası kapanış töreniyle tamamlandı. Kapanış törenine Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alper Çabuk, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Argan, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Okçuluk Teknik Kurulu Başkanı ve Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Hayri Ertan ile federasyon temsilcileri ve sporcular katıldı.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, “Yarışan tüm sporcularımıza, onlara destek veren hocalarımıza, hakem heyetine ve federasyonumuzun çok değerli temsilcilerine teşekkür ederim. Spor demek centilmenlik demek ve okçuluk alanı oldukça sakin ve centilmenlikle yürüyen bir spor” ifadelerini kullandı. Rektör Prof. Dr. Döğeroğlu, bireysel ve takım olarak yarışan tüm sporcuları ve onlara destek veren üniversitelerini kutladı.


Üniversitemizin “Makaralı Yay Erkek Takım Müsabakalarında” birinci olarak altın madalya kazandığı ve Klasik Yay Erkek Kategorinde sporcumuz Şevket Eren Nebi Çolak’ın dördüncü olduğu şampiyonada;



Makaralı Yay Bayan Takım Müsabakalarında; İstanbul Aydın Üniversitesi Birinci olarak Altın, İstanbul MedipolÜniversitesi İkinci olarak Gümüş, İstanbul Sabahattin ZaimÜniversitesi Üçüncü olarak Bronz madalya kazandı.


Makaralı Yay Erkek Takım Müsabakalarında; EskişehirTeknik Üniversitesi Birinci olarak Altın, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İkinci olarak Gümüş, İstanbul Üniversitesi Üçüncü olarak Bronz madalya kazandı. Atılım Üniversitesi Dördüncü oldu.

Klasik Yay Erkek Takım Müsabakalarında; NişantaşıÜniversitesi Birinci olarak Altın, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İkinci olarak Gümüş, TED Üniversitesi Üçüncü olarak Bronz madalya kazandı. Ankara Üniversitesi Dördüncü oldu.

Klasik Yay Bayan Takım Müsabakalarında; Ankara Üniversitesi Birinci olarak Altın, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İkinci olarak Gümüş, TED Üniversitesi Üçüncü olarak Bronz madalya kazandı. Hacettepe Üniversitesi Dördüncü oldu.


Şampiyonada Bireysel Madalya Dağılımı ise şu sonuçlar alındı:

 

KLASİK YAY BAYAN

1. EZGİ BAŞARAN –Nişantaşı Üniversitesi
2. GİZEM ÖZKAN -İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa
3. ZEYNEP YENER -Ankara Üniversitesi
4. RUKİYE YAMAN -Süleyman Demirel Üniversitesi

 

KLASİK YAY ERKEK

1. 1 EFE GÜRKAN MARAŞ –Nişantaşı Üniversitesi
2. MURAT YİĞİT KARA –Ostim Teknik Üniversitesi
3. DORUK EKİN ESATOĞLU -TED Üniversitesi
4. ŞEVKET EREN NEBİ ÇOLAK -Eskişehir Teknik Üniversitesi

 

MAKARALI YAY BAYAN

1. BÜŞRA NUR GÜRLEK -Ufuk Üniversitesi
2. EZGİ GİZEM ALTINÇIBIK -Isparta UygulamalıBilimler Üniversitesi
3. SONGÜL LÖK -Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
4. EMİNE RABİA OĞUZ -İstanbul Aydin Üniversitesi

 

MAKARALI YAY ERKEK

1. BATUHAN AKÇAOĞLU -Türk Hava Kurumu Üniversitesi
2. EMİRCAN HANEY -Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
3. MERT GARİP -Hacettepe Üniversitesi
4. ÖMER FARUK KÖSE –Ostim Teknik Üniversitesi

 

Kapanış töreni Rektör Prof. Döğeroğlu’nun  sporcularamadalyalarını vermesi  ve şampiyonada görev alanlara teşekkür belgelerini takdim etmesi ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.