Site Rengi

DOLAR 32,3652
EURO 34,9611
ALTIN 2.325,56
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

‘Okumanın Yaşı Yok’ Dedi, Dereceyle Bitirdi

15.08.2019
A+
A-

Ankara da oturan 3 çocuk annesi Ayşe Arzu Bozkoyun, çocuklarına örnek olmak için üniversiteye girdi ve dereceyle bitirdi.
Anadolu Ünivetsitesinde Okul Öncesi Öğretmenliğine Bölümüne başlayan Ayşe Arzu Bozkoyun üniversiteye başladığında çocukları olmadığını, daha sonra 3 çocuk sahibi olunca okula ara vermek zorunda kaldığını belirterek, okulu bitirip  nasıl derece yaptığının şöyle anlattı. Bozkoyun, üniversite macerasını Haberötesi Haber Müdürüne şöyle paylaştı.

"Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fskültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünü kazandım yıllar önce. O yıllarda henüz çocuğum yoktu. Derslerimin bir kısmını o dönemde vermiştim.Tabi bebekler ve dersler aynı anda gotüremeyip ara verdim okula. Büyğk kızım ilkokula başladığında öğrenci affı çıktı ve bende okuluma geri döndüm. Kızlarımla birlikte ders çalışıp onlara rol model olmak en büyük zevkimdi. Bugün mezuniyet töreninde onlarla birlikte ağladık. Yaşım  41 ve onlara okumanın yaşı olmadığını ,eğer istersen basarabilirsin fikrini kabullendirdim. Sevgili eşim Cenk ve ailemin desteğiyle bugün bu atmosferi çocuklarıma yaşatmanın haklı gururunu yaşadım. Umarım onlara ve çevremdeki çocuk ve ebeveynlere olumlu bir örnek olabilmişimdir. Mezuniyet notu yüksek iyi bir derecede mezun oldum. Ev hanımı olarak  azmi ve kararlılığım hem beni hem eşimi, çocuklarımı gururlandırdı."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.