Site Rengi

DOLAR 32,3695
EURO 35,0258
ALTIN 2.325,72
BIST 9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Osmanlı Turan Ocakları Genel Başkanını Seçti

Osmanlı Turan Ocakları Genel Başkanını Seçti
23.12.2019
A+
A-

2 yıla yakin süredir Türkiye Teşkilât Başkanlığını yürüten Şahin Çelik, olağanüstü genel kurul kararı ve teşkilattaki tüm il ve ilçe başkanlarının isteği ve oylarıyla Osmanlı Turan Ocakları genel başkanlığına seçildi. Osmanlı Turan Ocakları Genel Başkanı Şahin Çelik, teşkilatına yapmış olduğu açıklamada şunları dile getirdi: “Osmanlı Turan Ocakları Olağanüstü Genel Kurul kararı, il, ilçe ve merkez yönetim kurulu takdirleri ve teveccühleri ile genel başkanlık görevini bugün itibariyle, resmen üstlenmiş bulunmaktayım. Öncelikle takdirlerini benden ve yönetimimden yana kullanan, bütün dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Rabbim bu sancak nöbetini sürdüreceğim zaman diliminde, beni yol arkadaşlarıma ve sizlere mahcub etmesin.
Ayrıca benden önceki kurucu başkan Turgut Başdaş yönetimi ve sonrasındaki genel başkan Yaşar Özkaraman ve yönetiminin vermiş emekten ötürü kendilerine de çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi, dirliğimizi kardeşliğimizi daim eylesin.”

Şahin Çelik teşkilatına yaptığı açıklamada her zaman yanlarında olduğunu vurgularken birlik beraberlik mesajını dile getirdi. Yeni yönetimiyle genel başkanlık görevini devir alan Şahin Çelik için teşkilat üyeleri; ‘teşkilatını ve geçmiş yönetimleri onure eden açıklamasıyla mütevazı kişiliğini bir kere daha ortaya koydu. Evrensel ve bütünleştirici karakteriyle, her zaman tüm Osmanlı Turan Ocakları mensuplarının sevip saydığı bir başkan olmayı başarmıştır.’ ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.