Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

Persona Non Grata*

21.04.2021
A+
A-
İletişim de görsel temalar, sözlerden daha etkili olmaya başladı.
Artık sanal iletişim platformların da duygu durumlarımızı  emojiler yolu ile karşı tarafa daha kolay geçirebiliyoruz.
Siyasal iletişimde de  mesajların  en güçlü anlatımı verilen fotoğraflarla gerçekleşmeye başladı.
Türkiye’ye gelen Avrupa Parlamentosu Konsey Başkanı ve Komisyon Başkanın oturaracağı koltuktan doğan krizi ve verilen fotoğrafı hatırlayın.
Mart ve Nisan aylarında Millet İttifakının bileşenlerinden İyi Parti ve Demokrat Parti’nin Genel Başkanlarının Eskişehir’de temasları ve ziyaretleri oldu.
 İyi Partinin Genel Başkanı Meral Akşener’in Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyareti esnasında Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç mevcutken, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt o gün Eskişehir’de olmasına rağmen olasılıkla  davet edilmediği için verilen resim de yoktu.

 İyi Partili etkin kişilere ulaştığımız da, Meral Hanımın ziyaret edeceği Büyükşehir Belediyesinde kimler olacağını ve olmayacağının kararının Büyükşehir Belediyesinin belirlediğini fakat genel başkanlarının ziyaretlerin de  Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un olmamasının da büyük  memnuniyet duyduklarını açıkca da ifade ettiler.
Eskişehir’de ki İyi Partili dostlarımıza şaşırıyoruz. İstanbul’da Canan Kaftancıoğlu ile resim vermekten çekinmeyen Meral Hanımın, Eskişehir’de Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’la resim vermemesinden memnuniyet duymaları enteresan.
 Ha Canan Kaftancıoğlu ha Kazım Kurt ve adamları. İdeolojik hiç bir farkları yok.

Büyükşehir Belediyesi ile dolaylı kurduğumuz iletişim de aldığımız cevap “Çağrılması gerekenler çağrıldı, çağrılmaması gerekenler çağrılmadı” resmi açıklama ihtiyacı duyarlarsa ne derler bilmiyorum.

Geçen hafta da Demokrat Partinin Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın   Eskişehir’de temasları ve  ziyaretleri oldu.Gültekin Uysal’ın Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı ziyareti enforme edildi.Biz de söylediğinin arkasında duracağını bildiğimiz Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Özcan’ a  ne oluyor diye sorduk “Genel Başkanımız, Eskişehir ziyaretinin  programı dahilin de  Sayın Yılmaz Büyükerşen’i de ziyaret edecekti.Fakat, onların bizden bir ricaları oldu.  Yılmaz Hoca nezaket gösterdi, Genel Başkanımız ve Cemal Beyle telefonla görüştüler. Program dahilin de  ziyaret ettiğimiz Tepebaşı Belediye Başkanı Sayın Ahmet Ataç’a da Genel Başkanımızına göstermiş olduğu nezaket ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.İttifak ilkeler üzerinden yürüyor bir birimizi sevmek zorunda değiliz  ancak ittifak içerisinde diye de  parti disiplini gibi her şeyi yutacak da değiliz.Genel Başkanımızın programlı ziyaretleri arasında Odunpazarı Belediyesi yoktu. Bizim Odunpazarı Belediye Başkanı ve yanındakilerle buluşacağımız ortak tek nokta Eskişehir’in havasını solumak.
Kırmızı peçelilerle ve Türk  Devletine  isyanı kutsayanlarla işimiz olmaz.
23 Nisan dolayısı ile bilboardlarda kullandıkları Türk Bayrağı ve Atatürk’ü içselleştirmelerini tavsiye ederim.Adını kullandıkları, Türk Devletinin kurucusu Mustafa Kemal  Atatürk yaşasaydı Lice’de Türk Devletine karşı kalkışanları ve bu kalkışmayı da, direniş var diye kutsayanlara karşı tavrının ne olacağını  tarih okuyarak öğrenebilirler.
Bu sözlerden sonra ekleyeceğim hiç bir şey yok.Bir resim daha var onu da hatırlatayım Eski Genel Müdürü, Tepebaşı Belediye Başkanı ve  Büyükşehir Belediye Başkanı Eskişehir’in sorunlarını görüştüler diye fotoğraf kamuoyuna sunuldu. Bilin bakalım kim yoktu yine????
Bana yok  gibi davranılsa, kendimi sorgulama ihtiyacı duyarak aynaya bakardım.Ayna da  çevrenizdir, her baktığınız da kendinizi görürsünüz.

*istenmeyen adam

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.